Fråga

täckning

  • 21 December 2020
  • 4 svar
  • 70 visningar

Har ni problem med täckningen nu?går ej att ringa över huvud taget???


Detta ämne är stängt för kommentarer

4 svar

Användarnivå 4
Emblem +13

@Pär-Arne Bergström 

Mitt bästa tips är att du kommer i kontakt med supporten direkt via chatt på https://www.vimla.se/kontakt eller https://mitt.vimla.se/ så får du hjälp snabbare.

 

 

@Emil_Vimla  Det verkar nu på senaste dagarna att flera rapporterat störning i nätverk (vad jag har sett flera i Skåne området) där dom inte får täckning längre. Finns det något driftstörning som inte har rapporterats eller upptäckts?

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej @Arm1n ,

Tack för att du flaggar!

Det ska inte vara något större vad vi är medvetna om - Kikade även på Telenors driftinfokarta och skrev in “Skåne” och växlade mellan 2G, 3G och 4G och det ska finnas några mindre störningar runt om i Skåne men det ska inte vara något som gör att man inte får täckning överhuvudtaget utan snarare lite försämring i täckning/ hastighet.

Bor man på en plats som visas orange/ röd på kartan kan detta vara anledningen men jag ser gärna att alla som upplever problem kommer in i chatten på vimla.se/kontakt så att vi kan säkerställa att det verkligen är detta som är anledningen efter en felsökning.

Hej.har fortfarande problem..messat med nån från er men efter 1000 frågor om vilka nr..datum å tider å vilka problem vid varje samtal så lessnade jag...får ju aldrig nå riktigt svar?

Bor i Hälsingland Hudiksvall 🤟