Röstbrevlåda

  • 5 January 2022
  • 2 svar
  • 53 visningar

Hej. Jag har ej observerat att det skapats en ny röstbrevlåda, måhända är det därför som jag ej längre kan ringa 888/(alt. i Iphone) symbolen för röstbrevlåda. Man uppmanas bara att  trycka 5 för att komma till inställningar (och skapa ett nytt hälsningsmeddelande, vilket jag inte önskar,) eller avsluta genom att trycka “fyrkant”. Jag har testat funktionen av brevlådan (“tala in ett meddelande efter piptonen”), med bekanta som också har Vimla, men det blir aldrig något meddelande att lyssna av för “mottagaren”. Så här har det varit nu ett tag så jag undrar om flera känner igen detta. Tacksam för svar till en som klarar sig utmärkt utan “brevlådan” men problem är väl till för att lösa, om möjligt. PS “mobildata” är aktiverat, ävenså “roaming”. DS


2 svar

Citerar det jag skrev i en annan tråd:

“Sedan den 3:e januari kan man inte ringa 888 för att lyssna av röstmeddelanden längre. Alla röstmeddelanden kommer som en röstinspelning via mms. Kan du ta emot vanliga mms så borde du även kunna ta emot röstinspelning via mms också. Du ska alltså kunna lyssna av röstmeddelandet direkt i sms-appen, det är åtminstone tanken.”

Om du vill stänga av röstbrevlådan kan du göra det på Mitt Vimla→ Inställningar→ Röstbrevlåda

Oki, tack för svar. Jag löste (mitt) problem med den alltid osvikliga hjälpen : Stäng av telefonen och gör en omstart. Jag har en iphone 7, möjligen är det mer smidigt på nyare fåner men i mitt fall löstes det så. Tack för bistånd.

Svara