Problem med utländska sms

  • 18 February 2020
  • 2 svar
  • 33 visningar

Hej,


Verkar som jag har problem med att ta emot sms från ett specifikt nummer (tjeckiskt nr) eventuellt alla utländska sms. Kommer inte fram till mitt nummer, mailar han mitt jobbnr (ej vimla) så kommer det fram direkt.

Kan ni kika om det är något knas? Han har tydligen skickat flera sms under en längre tid, men senaste skickades 12.23 2020-02-182 svar

Användarnivå 7

Hej @Marcus-Carl-Oscar-Montelius,


Jag kan kika på det och se vad som händer dock skulle du unna skicka mig det tjeckiskt nummer det gäller via pm? Du kan skicka mig PM genom att klicka på min profilikon och sedan på Skicka PM-knappen när du landar på min profilsida.

Också, så jag förstår dig rätt, när numret försöker att skicka SMS till ditt Vimla nummer kommer inget fram dock när han försöker skicka SMS till ditt jobbnummer lyckas det att komma fram?

Jag har också problem med sms från ett utländskt nummer, ett polskt nummer. Det är ett automatgenererat sms med en verifieringskod och därför kan jag inte ge dig avsändarnumret eftersom jag inte känner till det. Jag har ringt avsändaren och hen bekräftar att sms-et är sänt, vilket jag även kan se på datorn. Men det kommer inget i mobilen.

 

Det är inte första gången jag gör detta Förra gången jag gjorde det utan problem var i somras.

Hälsningar!

Marek

 

Svara