Pinkod fungerar inte

  • 8 maj 2019
  • 7 svar
  • 22 visningar

Pinkod fungerar inte som kom med simkortet.Telefonen är inte operatörlåst.Hur gör jag?


7 svar

Användarnivå 5
Emblem +6

Hej @Michael-Karlsson49

Jag har sett över ditt abonnemnag men ser inget som är låst/spärrat. Det sim kort du fått borde fungera.
Vad får du för felmeddelande i din mobil när du stoppar in det och har du möjloigheten att testa sim kortet i en annan mobil för att se om samma sak sker där?

DEt nya kortet fungerar ej.Varför ska han jaga en annan telefon för att att testa,det ör ert problem så länge ni har nå kunder kvar,sluta med er dagismentalitet.

Jag kan inte öppna telefonen med medföljande pinkod

Användarnivå 5
Emblem +6

@Michael-Karlsson49 Jag vill mer än gärna få det att fungera för dig men då jag inte ser något som ska indikera att ditt sim kort är låst i systemen så behöver jag veta vad din mobil säger när du stoppar in sim kortet, vilket felmeddelande får du?

Att prova sim kortet i en annan mobil kan utesluta antingen din mobil eller själva sim kortet som problemet. Låt oss säga att det fungerar i en annan mobil utan problem, då vet vi att felet ligger i din mobil och vice versa om sim kortet inte fungerar i en annan mobil.

Emblem

@Michael-Karlsson49 Är du helt säker på att det inte är mobil som är låst med PIN? Alltså inte SIM-kort. Tror det är det Ida vill att du kollar. OM det verkligen är SIM som är låst kommer det efter ett antal felaktiga försök upp begäran om PUK som också medföljer kortet och även finns inne på Mitt Vimla.

@Pelle-Jansson


Trevligt med positiva kommentarer !

Jag fick ett SIM-kort men det är inte aktivt ännu och det accepterar inte PIN-koden

Svara