Nätet ligger nere, kan inte ringa eller ta emot samtal

  • 15 July 2020
  • 12 svar
  • 873 visningar

Användarnivå 1

Sen ca 00.15 15/7 så ligger mitt nät nere. Kollat med familj som har annat Telenor abonnemang och de funkar bra för dom men mitt ligger nere med Vimla! Vad är de som händer?


12 svar

Samma här! Vad är det frågan om och ingen info!! 

Dito i Luleå, tjejens Telenor up n running

 

 

 

Samma här i Stockholm.

Funkar heller inte för mig med mitt vimla 

Samma här, har täckning i någon minut sedan tappar jag den helt!

Samma problem för mig i Västerås. Kan varken ringa eller ta emot sms. Står endast nödsamtal för mig och väntar på anslutning när jag försöker skicka sms. 

Användarnivå 1

Detta kommer bli en repris på vad som hände för några månader sen, när Vimla! nät gick ner och många kunder fick vänta till efter lunch dagen efter för få kontakt av supporten och då fungerade Telenors nät också men inte kopplingen till Vimla! simkort. Får hoppas på att det blir en snabbare respons från Supporten denna gången!

Hade samma problem men nu är nätet igång igen 👍🏻

Användarnivå 1

Hade samma problem men nu är nätet igång igen 👍🏻

Skönt att höra! Mitt ligger fortfarande nere men förhoppning på att det löser sig under morgonen här.

Ca 0150 kopplades jag upp igen. Dock har jag dålig täckning och det går inte att MMSa. Alltid något!

Svarar mig själv ifall det hjälper någon annan? Ett dygn efter att nätet kommit igång fungerade bara röstsamtal och jag hade dessutom sämre täckning här hemma.. tänkte att det nog kommer igång så småningom,m vilket det inte gjorde. Lång historia senare, det räckte med att bara starta om luren efter att nätet kommit igång igen. Tack till Abbe på supporten!

Användarnivå 7

Hej alla!

Jag beklagar att ni upplever ingen täckning på era mobiler. Jag har bett våra tekniker att undersöka det då vi ser inga pågående driftstörningar. Det ni kan testa själva nu är att starta om mobilen utan SIM-kort (och sätta SIM-kortet i på efterhand) då borde mobilen och abonnemanget att fungera igen.

 

Om det inte löser problemet skulle jag be dig att komma in i vår chatt då kan vi felsöka det i realtid.

Svara