Internet funkar ej fast jag har mobildata kvar

  • 24 June 2020
  • 7 svar
  • 787 visningar

Internet funkar ej fast jag har mobildata kvar


7 svar

jag har redan startat om telefon flera gånger.

Dito, inget internet igår trots 83GB saldo och startat om flera gånger. Samt provat 4G/3G/2G

Hej jag behöver hjälp min internet fungerar inte och har inte fungerat på månader, behöver den nu i sommar. Har startat om massor med gånger och börjar tröttna snart om jag inte får hjälp omgående 

Användarnivå 7

Hej @rmd_p, @Björn Chubby och @Sonja Songul,

Jag har kikat på era abonnemang i systemet dock kan inte se något som skulle orsaka att Internet inte fungerar. I de fallen kan problemet åtgärdas men en återställning av mobilens APN-inställningar. Vi har guider som visar dig hur man gör det i olika märken mobiler. De kan ni hitta här: https://forumet.vimla.se/instaellningar-foer-surf-och-mms-53

 

Testa gärna att ställa om mobilens APN-inställningar och kontrollera om Internet funkar igen. Om inte kan ni hör av er här i tråden samt bifoga skärmdumpar av mobilens APN-inställningar så vi kan granska att allt stämmer. Alternativt kan ni alltid chatta med oss, så kan vi hjälpa er i realtid. 

Succé, hos mig var det skit bakom spakarna.

Hej! Det funkar ändå inte för mig. Startat om mobilen fler ggr å återställt apn. 

Hej på er!

 

Jag har samma problem som er. Jag har till och med bytt telefon men ändå kvarstår problemet att internet inte fungerar. Startat om telefonen fimgerar inte heller. Min son har också Vimla och har samma problem. dock min man har aldrig några problem(annan operatör)

Ibland händer det när jag är i huset, fast jag är uppkopplad  på wifi. Ibland händer det när jag lämnar huset så kan jag inte lyssna på musik/bok för jag inte har något internet. går inte heller sätta på men det står att jag har 4G ändå har jag inte något internet?

 

Hittar inte apn Inställningar > Mobila nätverk > Åtkomstpunktsnamn

men har ingen som heter mobilt nätverk bland mina inställningar eller Åtkomstpunktsnamn

tacksam för en lösning

Cathrin

Svara