Ingen kan kontakta mig!

  • 3 april 2020
  • 11 svar
  • 17 visningar

Jag har fått ett sim kort, det var lite strul med att få det att fungera, men nu är det igång, dock kan ingen ringa eller SMSa mig! När någon ringer mig kommer det ingen signal och ingen notis, och när någon SMS-ar så kommer ingenting fram. Jag kan ringa och SMSa och de funkar utmärkt.

Hjälp, vad gör jag?


11 svar

Användarnivå 5
Emblem +6

Hej @Ania-Linnea-Jarting,

Det verkar ha varit ett styrningsfel i systemet på ditt nummer som vi har rättad nu. Vänligen starta om din mobil så borde allting fungera som det borde! :)

@Vimla_Felix

Det fungerar att SMSa till mig nu, men ingen kan ringa. Och vissa SMS går inte fram!

Användarnivå 5
Emblem +6

Ok, @Ania-Linnea-Jarting, jag ska be våra tekniker att ta en till titt på det och återkommer strax!

tack @Vimla_Felix !

Användarnivå 5
Emblem +6

Hej igen @Ania-Linnea-Jarting,

Jag beklagar väntan på svaret dock vi ser i systemet att något hände under nummerflytten och att även om det gick igenom, i systemet står att det fortfarande ägs av Tre, din tidigare operatör. Det kommer att lösas på måndag dock har du möjlighet att testa ditt gamla Tre SIM och kolla om det funkar fortfarande?

Vad har hänt? Ingenting har ändrats. Om detta inte börjar fungera inom tid så kommer jag inte att acceptera de pengar jag har förlorat, jag kräver pengarna tillbaka.

Användarnivå 5
Emblem +6

Hej @Ania-Linnea-Jarting,

Vi har begärt ett manuellt försök på nummerflytten igen, eftersom något gick fel med vårt första försök. Det tidigaste möjliga dagen för att genomföra din nummerflytt är 2020-04-15 pga röda dagarna dock ditt gamla SIM-kort från ditt tidigare operatör borde fungera tills nummerflytten skett.

Jag har krediterad din månadsfaktura för april så att det finns inget att betala för denna månad eftersom detta har tagit längre än förväntad!

Hej, är det klart f o m idag?

Hallå? Vad händer?

@Vimla_Felix

 

Jag kan inte kontakta någon och ingen kan kontakta mig men meddelandena fungerar, snälla hjälp mig att lösa problemet

Svara