✅ Besvarat

e-sim

  • 24 June 2020
  • 7 svar
  • 1045 visningar

När kommer e-sim? Vill köra dubbla sim i telefonen men det är bara godkänt för ett fysiskt och ett e-sim. 

icon

Bästa svar av Vimla_CM 24 June 2020, 12:49

Visa original

7 svar

Användarnivå 7

Hej @Wallenrud,

Det är en bra fråga och jag önskar att jag hade ett fast svar att ge dock jag kan inte bekräfta för närvarande när e-SIM kommer att vara aktuell hos Vimla. Det är något vi jobbar på dock just nu har vi inget fast datum eller tidsram för när det kommer till marknaden. 

Hålla koll i https://forumet.vimla.se/nyheter-30 då vi kommer att meddela om alla nya saker som kommer till Vimla där, och såklart så fort att jag har något att meddela kring e-SIM kommer jag gå ut med det här på forumet.

Eftersom fler och fler telefoner och andra enheter som armbandsur etc kräver e-sim så borde väl Vimla också snart stödja detta, eller?

 

Användarnivå 7

Hej @Hans-Åke,

Jag önskar att jag hade något mer att uppdatera kring e-SIM men för närvarande har vi ingen konkret information att ge kring när vi kommer kunna erbjuda e-SIM.

jag lämnar for e-sim på comviq

 

 

 

 

 

 

Jag byter också, eftersom man aldrig får ett besked om när. Låter just nu som tidigast 2022. Så länge vill jag inte vänta.

Något nytt om e-sim? Gissar i denna tråd att det inte framkommer tydlighet i ämnet. Men frågar ändå.

Varför inte E-sim ännu? De alla nya telefoner stödjer detta liksom de flesta abonnemang. Men inte vimla? Jag kommer lämna vimla om detta inte införs snarast. Jag vill inte springa runt med 2 telefoner. En privat och en jobb. 

Svara