driftstörning? 20220507

  • 7 May 2022
  • 40 svar
  • 355 visningar

Hej! 

 

Är det någon annan som inte har täckning i Göteborg just nu? Täckningen försvunnit två timmar sedan hos mig. Testade en annan mobil men det är ingen skillnad.

 

Mvh,

Adam


40 svar

Hej jag undrar varför  jag inte kan ringa  till min dotter som bor i samma hus som jag , har ringt henne 2 gånger  och rösten sa att hon inte kunde nås fasten hon inte ens var på telefon. kl 14.08 båda gångerna.

Varför är det så här ?  det är inte första gången som det blir så här.

 

Hej! Jag har ingen mottagning, varken internet eller att ringa fungerar

Samma här! 

Samma här

Samma för hela vår familj. Kommer tillbaka korta stunder men mest bara helt bort. Verkar gälla större delen av Umeå för vi har rört oss inom kommunen utan att det verkar påverka. 

Verkar gälla hela Sverige 

Funkar inte i Skåne heller :(

Samma problem här, söker efter nät men hittar inget.

Samma här och befinner mig ändå i Hufvudstaden 

Fler än jag som har problem.. går ju inte ringa?

 

Har två abonnemang och bytt bara som till nya telefoner men nu fungerar ingen. Har givetvis testat att byta tillbaka till gamla telefonerna med samma fenomen. 

på telefon står bara ingen teckning.

På FAQ sidan finns instruktion om att ändra val av nätverk från automatisk till Vimla men det fungerar inte.

 

Irriterande operatör där det inte går att få teknisk hjälp och där det är samma fel på båda telefonerna efter man tagit ut sim-kortet.

Ja samma här. Mina problem med att all mottagning försvinner lite då och då gör att jag snart tröttnar på Vimla. Billigt är ju bra men spelar liten roll om jag inte kan använda abonnemanget. Efter att de införde Vimla 2.0 har jag haft återkommande problem. Mottagningen försvinner i allt från 5 minuter till flera timmar. Försöker med flygplansläge, starta om och regndanser. Men ingenting fungerar. Nu är ett sådant tillfälle. Vad är det som händer?

 

Får ingen täckning och endast nödsamtal på vimla. Började under eftermiddagen lördagen 7 maj. Detta skedde på två olika telefoner med vimlakonton. Har startat om telefonen flera gånger.

Samma här!!

Samma problem här sedan cirka 17:30

Samma problem sedan tidigt imorse 

Jag har samma problem 

Samma sak i Halland!

Hittar inget om detta varken på Vimla

 eller Telenors hemsida.

Jag förlorade teckning för någon timme sedan fler med samma problem

Kolla här i länken för uppdateringar. Det ser ut som att så många användare har samma problem https://status.vimla.se/?utm_source=embed

Samma här fast i Sthlm. Såklart har maken också Vimla och ett samtal behöver göras.. Hoppas de löser detta snabbt!

Japp, otroligt störande! Men såg att Vimla nu har registrerat problemet, nyss när jag var inne och kollade efter driftstörningar så stod det bara att allt fungerade som det skulle.

Fick igång mobildata ett par sekunder om man stänger av mobildata och sen aktiverar. Men näe, går inte att ta emot samtal alls.

Beställde ett simkort för någon vecka sedan och fick det i fredags och har använt det i cirka en dag men nu säger den bara ingen tjänst och vägrar fungera

Nåt känns rejält fel?

Svara