Blockerat nr?

  • 3 februari 2017
  • 2 svar
  • 7 visningar

När svärmor försöker ringa upp mitt Vimlanr från sin mobil (Tre) kommer samtalet aldrig fram. Hon får ingen kopplingston och det syns ej som missat samtal hos mig. Hon kommer fram om hon slår #31# framför dock. Är hennes nr blockerat av mig, utan att jag vet om det, eller vad kan ligga bakom?


2 svar

Användarnivå 6
Emblem +2

@Olivia-Vega-Romo Nu får vi inte all information, vad använder du får telefon?


Om du använder ios då kan man blockera nummer och som jag förstått nummer som blockeras släpps inte fram eller syns som missade samtal. Slår man #31# så vill man ju tillfälligt ringa med dolt nummer och då vet ju inte ios vilket nummer som ringer och släpper fram samtalet. Du har inte av misstag råkat blockera din svärmors nummer? Om du har android skulle jag tippa att det finns någon liknande funktion som fungerar på samma sätt.

Kan andra ringa till dig utan problem, i så fall skulle jag först kolla med svärmors operatör.

Felet ligger hos dig, mest troligast har du kommit åt en blockeringsfunktion. Har du blockerat direkt i android så ser du det under kontakter. Har du använt en app så får du öppna appen och kolla där. Truecall för att se vem som ringer är väldigt populärt men de har blockera knappen för nära de andra knapparna. har du truecall installerat så öppna appen och kolla under samtal om något är blockerat, avblockera bara där så ska det fungera.

Svara