Administration av flera abonnemang hos Vimla

  • 27 February 2015
  • 32 svar
  • 835 visningar

Om man har flera abonnemang hos Vimla kan man administrera samtliga under en inloggning i kontrollpanelen?

32 svar

Hur går det med den här funktionen? Jag och många andra har problem med det här.

 

Man vill ju få lite översikt och koll på alla nummer. Dvs en inloggning där man kan se alla nummer och förbrukning av data, samtal osv. Sen ska man givetvis kunna köpa mer surf etc på ett ställe. Eller som Telenor, fördela surfen i familjen. Inte som nu logga ut och in mellan olika konton. Vad är det för nåt?

 

Speciellt pinsamt blir det när Telenor gör reklam om familjeabonnemang, dela surf osv. På Vimla har man inte kommit till ruta ett på området och Vimla = Telenor (samma nät i alla fall).

Användarnivå 6
Emblem +5

@whome välkommen till forumet!

 

Har du testat https://saldo.me ? Där kan du få alla dina abonnemang på en inloggning och därmed se aktuellt belopp för kommande betalningar samt förbrukning (samtal, mess och data).

 

Dessvärre kan du dock inte köpa extra surf eller liknande, de får du även i fortsättningen göra via Mitt Vimla i så fall.

Hej, Det betyder att man även får flera fakturor?

 

Tre år sedan, fungerar det nu?

@Magnus-Nystedt sa:

Tre år sedan, fungerar det nu?

Nej, inget har hänt i ärendet.

Något nytt om detta????? Väntar med spänning och är ganska övertygad att detta skulle vara en mycket uppskattad funktion för fler föräldrar som precis som jag vill samla familjens konton på ett ställe och smidigt underhålla dem.

@Niklas-Hardenborg

Som du ser började den här diskussionen för fem år sedan. Och på hela den tiden har absolut ingenting hänt!

Det är ganska symptomatiskt för hur Vimla jobbar. Det snackas mycket från Vimlas sida och det förespeglas många saker. Men i verkligheten händer väldigt lite tyvärr.

Svara