Vimlas kattveckor: OMG Cat

  • 30 January 2015
  • 0 svar
  • 16 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

OMG Cat eller Chocolate som katten heter egentligen har varit kändis på nätet sedan 2010.

 

VIMLA_OMG_CAT.jpg

 

Anledningen till att Chocolate hamnade på nätet från första början är egentligen ganska hjärtskärande. Det var nämligen så att hennes käke gick ur led och ägaren la ut en post på det japanska forumet 2chan och bad om råd för hur hen kunde hjälpa sin katt då sjukhuset var stängt.

 

OMGCat.png

 

Så här skrev ägaren:
"Min katts käke har gått ur led. Jag försökte googla för att få råd men hittar inget. Sjukhuset är stängt. Vad ska jag göra? Om någon varit med om något liknande, posta ett svar." (min översättning)

 

Två dagar senare skrev ägaren en ny post:

"Jag ber om ursäkt om någon blev orolig. Efter en sjukhusvistelse mår katten nu bra. Hon var sjuk en dag och kunde inte äta något pga den medcin de gav henne men käken blir bättre och bättre och nu kan hon till och med dricka vatten igen! Just nu sover hon vid elementet.

 

Jag kunde inte hantera krisen själv så tack alla ni som kom med tips råd och omtanke för min Chocolate!" (min översättning)

 

Vilken tur!

 

Samtidigt som ägaren postade den första tråden i forumet la hen upp videon på Chocolate och hennes käke på Nico Nico Douga och Youtube.

 

 

Kort där efter lades dusintals kopior upp. Videon fick dock sitt totala genombrått den 1 april 2010 när Justin Bieber gjorde en parodi på Chocolate i sitt första-april-skämt i programmet "Funny or Die" smakfull som han är.

 

 

Källa: http://knowyourmeme.com/memes/omg-cat

 


Svar

Var först med att svara!

Svara