Trevlig* onsdag önskar Vimla!

  • 10 December 2014
  • 0 svar
  • 3 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Om du redan är medlem hos oss så vet du hur skönt det är att slippa asterisker och finstilta villkor. Alla vet ju tyvärr inte om det och är fast hos operatörer med luriga villkor, dolda avgifter och långa bindningstider. Vi tänkte på hur absurt det skulle vara om man skulle råka ut för asterisker och sånt utanför mobilbranschen och bestämde oss för att sätta upp några affischer.

 

bloggbild 1.jpg

 

Göra slut-SMS med finstilt text?

 

bloggbild 2.jpg

 

Visdomsord med reservationer

 

 

Det är ju bättre om man är rak och ärlig direkt. Man ska helt enkelt inte behöva anstränga sig för att förstå vad som menas med det man läser och det är därför vi vill göra Vimla så enkelt och lättförståeligt som möjligt. Därför har vi bland annat förklaringar till våra villkor, inga dolda avgifter alls och låter dig komma och gå som du vill. Det sätter pressen på oss att hålla dig nöjd så att du vill stanna kvar som medlem, istället för att binda fast någon med ett tidsbestämt kontrakt på 12 eller 24 månader. Vi tycker att det är schysstare så.

 

Har du något bra tips på fler saker som blir konstiga om man lägger till en asterisk eller hur vi kan göra Vimla ännu enklare och tydligare? Skriva en rad i forumet och berätta för oss.

  

Ha det fint*

 

Petter


Svar

Var först med att svara!

Svara