Tävla, tipsa och vinn en OnePlus One

  • 12 January 2015
  • 0 svar
  • 7 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Hej alla medlemmar,

 

Som ni vet tycker vi ju att det är bra med saker som bryter ny mark och som utmanar ”de stora”. Det är såklart inte bara vi på Vimla som gör det utan många branscher har ett företag som utmanar de etablerade. vi fick  upp ögonen för ett i mobilbranschen, nämligen OnePlus. De utmanar de stora mobiltillverkarna som sätter höga priser på sina mobiltelefoner. Vårt intryck av OnePlus är att de, precis som vi, inte kompromissar med kvaliteten,  har ett riktigt bra pris och rätt snygg design.

 

 02.jpg

 

Erik, vår teknikguru, har lyckats köpa en OnePlusOne – deras senaste modell. Nu tänkte vi att någon av er ska få vinna den i vår tipsningstävling!

 

Tävlingen är jätteenkel och går ut på att tipsa så många som möjligt om Vimla. Om du inte känner till det sedan tidigare har vi en tipsningsfunktion där både du och den du tipsar får rabatt varje månad så länge ni båda är aktiva medlemmar. Din personliga tipsningslänk som du använder när du tipsar hittar du på Mitt Vimla. Tipsning är ett riktigt bra sätt för dig som medlem att påverka dina kostnader  - tipsar du tillräckligt många så kan du komma ned till 0kr/mån. En bättre deal än så går väl inte att få!?

 

Den som tipsar flest mellan idag (2015-01-12)  och 2015-02-15 vinner telefonen. Så enkelt är det. Självklart får du också rabatten för alla dina tipsningar. Win- win!

 

Har du några frågor kring tävlingen kan du skriva en rad på forumet  – här kommer vi också hålla er uppdaterade på vilka som leder i tävlingen.

 

Nu kör vi!

 

Emma, Petter, Johan och Erik

 

PS. Vi på Vimla är domare i tävlingen och vad vi säger gäller. Detta innebär att vi förbehåller oss rätten att ogiltigförklara  tipsningar. Giltiga tipsningar för tävlingen är tipsningar som resulterar i att nytt abonnemang tecknas. Endast abonnemang som är aktiva vid tävlingens slut räknas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. DS.

 

Edit: fixat fellänkning /Emma


Svar

Var först med att svara!

Svara