Tack för en fantastisk resa!

  • 10 September 2015
  • 0 svar
  • 14 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Även om det bara är runt 18 månader sen, så känns det som en evighet sen vi startade Vimla med målet att göra mobiltelefoni på ett bättre sätt, tillsammans med våra användare. Det har varit otroligt lärorikt, vansinnigt roligt och så klart stundtals ganska jobbigt men det är nu dags för mig att gå vidare till en ny möjlighet utanför Vimla. Jag har fortfarande ett par veckor kvar och den 25e september blir min sista dag på kontoret. Vem som blir min ersättare är inte helt klart än så den nyheten får vi återkomma till när allt är klart.

 

Tittar jag tillbaka på allt vi har lyckats åstadkomma under den här tiden kan jag inte bli annat än stolt. Nästan allt har bytts ut och blivit bättre men det jag tycker är det tydligaste tecknet på att vi har gjort mycket rätt är den feedback vi får från er medlemmar. Nöjdheten i supporten håller sig ständigt över 95%, efter testet med Smartson sa 9/10 att de skulle rekommendera Vimla till andra och vi får dagligen glada kommentarer från nöjda medlemmar. Sjukt kul!

 

Jag vill också rikta ett stort tack till alla engagerade medlemmar som i forumet är med och diskuterar, kritiserar och hjälper oss att göra Vimla bättre. Ni är många och har ett outtröttligt engagemang som jag kommer att sakna! Det kommer alltid finnas mer att göra och jag kommer spänt följa det, men framöver istället enbart som medlem.

 

Stort tack för mig!


Svar

Var först med att svara!

Svara