Releaseinfo 3/6

  • 3 June 2015
  • 0 svar
  • 2 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

De senaste veckorna har utvecklingsfokuset varit på forumet för att få det till den nivå det behöver vara för att kunna vara den centrala punkt för Vimla som vi vill att det ska vara. Jag tycker att vi har tagit ett par stora steg i rätt riktning och det har kontinuerligt gjorts uppdateringar under de gånga veckorna. Det är många små saker som har ändrats vilket vi tycker ger en klart bättre helhet men det finns så klart saker kvar att göra. Det kommer under veckan ut en sista uppdatering för att ta forumet till version 2.0 och efter det kommer vi jobba med utvärdering för att se var flaskhalsarna i dess befintliga form finns. 

 

Förutom forumet har det också fixats buggar på sidan som beror på den nya designen och det är något som också kommer att fortsätta jobbas med i takt med att nya saker läggs till och fler buggar hittas.

 

Just nu håller vi samtidigt på med att lägga till funktionen för att ni medlemmar själva ska kunna ändra era abonnemangsinställningar på Mitt Vimla. Målet är att ha det på plats i mitten av juni.

 

Ni gör ett kanonjobb med att rapportera de fel ni hittar och det är verkligen ovärderligt för oss så keep up the good work!


Svar

Var först med att svara!

Svara