PSA: Midsommarstängt och ny forummodul

  • 17 June 2015
  • 0 svar
  • 0 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Hej!

 

Det har länge diskuterats hur man som forumanvändare ska få en bra och tydlig aktivitetsöversikt. Idag releasear vi en ny modul i forumet som ska göra det lättare att hålla koll på vad som händer, en aktivitetsöversikt helt enkelt.

 

Modulen visar en lista över de senaste unika trådarna där någon har gjort ett inlägg, i kronologisk ordning.

Tidigare har man behövt vara inloggad för att se aktivitetsöversikten men nu är den synlig för alla, samt att de trådar man har läst inte försvinner från modulen. 

Den nya modulen blir alltså lite mer som en newsfeed och jag tror stenhårt på att den kommer underlätta för alla som använder forumet. 

Har ni några frågor eller kommentarer kring den nya modulen är det bara att hoppa in i den beinftliga diskussionen här: https://forumet.vimla.se/t5/Id%C3%A9er/Olika-s%C3%A4tt-att-f%C3%B6rs%C3%B6ka-f%C3%A5-forumet-b%C3%A4ttre/idi-p/2119

 

Precis som de flesta andra tar vi ledigt på midsommarafton 19/6 och försöker fly storstan och hitta en plats där det inte regnar. Vi håller tummarna för att ni andra också slipper midsommarregnet! Vi svarar såklart på alla era frågor som vanligt igen på måndag. 

 

Efter midsommarhelgen går jag på semester och reser genom europa i två veckor. Jag är tillbaka 7 juli! 

 

 


Svar

Var först med att svara!

Svara