Nytt abonnemang, en drönare och så Facebook

  • 10 December 2014
  • 0 svar
  • 5 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Idag är en stor dag! Det är faktiskt en stor dag på många sätt. För idag är en dag av lanseringar. Vi lanserar ett nytt abonnemang med mer data. Vi lanserar vår film där vi levererar ett SIM-kort med en drönare och så öppnar vi Facebook. Ja, inte hela Facebook så klart men vår sida där.

 

Vimla levererar med drönare

 

Så hur började allt detta då? Jo, i vårt forum så klart. Och på Twitter. Och bland våra betatestare. Feedbacken till oss att 1 GB data var för lite kom från alla håll och snart var diskussionerna igång kring om vi skulle skapa ett till abonnemang eller erbjuda större datapaket. 

 

Snabbt stod det klart att det ni ville ha var ett till abonnemang och så satte Erik fart för att ta fram en till variant. Det blev ett abonnemang som likt det första har fria samtal, fria sms och fria mms inom Sverige men som har 3 GB data istället för 1 GB som det första har. Samtidigt passade vi på att döpa våra abonnemang till Vimla Mindre 1 GB och Vimla Mer 3 GB. Är du redan medlem och vill byta till vår nya abonnemang är det bara att maila oss på hej@vimla.se så fixar vi det.

 

Facebook då? Jo, vi vill ju prata med er så mycket som möjligt och då insåg vi att vi måste finnas där ni finns och vi vet att många använder Facebook flitigt så för att göra det enkelt för er att komma i kontakt med oss och bolla idéer så öppnade vi alltså en Facebooksida. Så, nu hittar ni oss alltså på Facebook, på Instagram och på Twitter

 

Men hur kom drönaren in i detta? Jo, vi började fundera på om det inte fanns ett bättre sätt att leverera SIM-kort och abonnemang på. Att få ett kuvert hem är ju inte så himla spännande tänkte vi så vi bestämde oss för att testa att leverera ett SIM-kort med en drönare eller drone som det heter på engelska, till Olivia. Vi passade även på att flyga lite över Stockholm och filma det hela och resultatet, det ser du här:


Svar

Var först med att svara!

Svara