Nytt abonnemang!

  • 16 December 2014
  • 0 svar
  • 15 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Hej!


Det lackar mot jul och ledighet men vi är inte riktigt klara för i år. Vi har en stor överaskning kvar och det är att vi idag gör om våra abonnemang. Vi har inte längre några få abonnemang utan du väljer själv hur mycket samtal, SMS och data du vill ha varje månad. I jämförelse med hur det var innan får du dessutom mer data för samma pris.

 

Vimla-nya-priser-startsida-v3.png

 

settings.pngVarför?
Sen vi lanserade Vimla tidigare i år har det strömmat in idéer från våra medlemmar om hur abonnemangen ska se ut och fungera. Baserat på idéerna har vi nu gjort om allt från grunden. Nu kan du göra fler inställningar för att ge dig som medlem änny mer kontroll. Stort tack till alla som har bidragit, det hade inte varit möjligt utan er!

 

 

 Vad händer nu?
Det är ett stort jobb att både utveckla och flytta över alla medlemmar till det nya abonnemanget så övergången kommer ske stegvis:

 

 

gift-box.png

Steg 1:
För icke-medlemmar går det från och med nu att beställa de nya abonnemanget och den 1 januari kommer du och alla andra medlemmar också flyttas över. För att matcha innehållet i det nya abonnemanget kommer vi, under veckan, att lägga på 1 GB extradata utan kostnad på ditt abonnemangSom befintlig medlem behöver du alltså inte göra någonting- du behåller samma pris och får 1 GB extradata automatiskt.

 

 

settings_2.pngSteg 2:
Från och med februari kommer du själv kunna ändra innehållet i ditt abonnemang från månad till månad på Mitt Vimla. Vill du ändra något innan dess kan du maila oss på hej@vimla.se eller chatta med oss så ändrar vi åt dig.

 

 

 

Behöver du mer data i jul?
Året är snart slut och vi har massa extradata över så just nu har vi lagertömning och rear ut all extradata för 30 kr/GB. Självklart är den fortfarande gilltig i 1 år.

Vi hoppas att du kommer att gilla vårt nya abonnemang. Hör av dig om något ser konstigt ut genom att kommentera här eller på den här tråden där förändringarna diskuteras.

P.s. Du kan fortfarande tipsa andra via Mitt Vimla som vanligt. D.s.

Ha det fint! 
Petter, Johan, Erik och Emma


Svar

Var först med att svara!

Svara