Nya utlandspriserna äntligen här!

  • 10 December 2015
  • 1 svar
  • 231 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Hej! 

 

Förra veckan pratade vi om det nya paketet med utlandspriser och nu är de äntligen här. Så, i brist på en vit jul här hemma är det nu mycket billigare att ringa till vänner eller familj på snöigare (eller varmare) platser om det är till någon tröst :)

 

Så, vad har hänt? Jo, priserna för att ringa och skicka meddelanden till och från utlandet är ändrade sedan igår morse (vi tjuvstartade lite). Till väldigt många länder är priserna sänkta med hela 70-90%! Jag skrev det i förra inlägget men vill igen påminna om att det är tack vare er medlemmar förändringen har drivits igenom, era synpunkter och de diskussioner vi har haft med er ligger till grund för våra nya priser. 

 

 

 

luftenshjaltar.jpg

 

 

 

Alla utlandspriser hittar du på vimla.se/priser

 

Priserna för surfen är däremot oförändrade - de var redan väldigt konkurrenskraftiga och vi såg ingen anledning till att ändra dem. Något som efterfrågats av flera i forumet är att kunna köpa surfpaket utomlands och vi kommer kolla lite närmare på det då nya priserna är på plats. 

 

Personligen har jag sett fram emot det här och det känns fantastiskt att kunna erbjuda även riktigt bra utlandspriser. 

 

Förresten så har ni väl inte glömt ändringen av fria samtal/meddelanden (eller fastpris, som det brukar kallas) som gör att man nu betalar för de dagar som är kvar i månaden när man uppgraderar från 60 samtal/600 meddelanden? Nu behöver man inte längre betala 50 kr för de där sista skälvande dagarna i månaden när man har slut på sina samtal :)

 

Sist men absolut inte minst: vi har en ny supportarbetare på Vimla! Tyvärr ska Alexander vidare mot nya äventyr (vi kommer sakna dig Alex!) och därför har vi tagit in Daniel, vår nya stjärna i supporten. Varmt välkommen till Vimla! 

 

God jul från alla oss på Vimla,

 

Petter


1 svar

Woah !!!

Gick samtalen till USA från 2,20/m till 0,20/m ? Eller tvärtom?

 

Svara