Nu lanserar vi vårt nya forum!

  • 18 November 2014
  • 0 svar
  • 3 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Idag sjösätter vi Vimlas nya forum

 

Vi gör saker tillsammans. Istället för att ha enskilda dialoger med varje medlem så tror vi att det bättre sättet är att göra allting öppet, så att alla har en möjlighet att ta del av det och påverka. Då blir all hjälp som ges och alla frågor som besvaras öppna för alla att ta del av och kan hjälpa andra med samma fråga.

 

Efter flera månaders utveckling och betatestning är vi otroligt glada att idag kunna lansera det nya forumet! Först och främst vill jag rikta ett JÄTTESTORT tack till alla betatestare som hjälpt till att verkligen göra forumet riktigt bra. Tack till @@svenerikols @@Alevas @MikaelE @@JonatanL @@Gunnar @@goranjames @@Adnan @@Bjöörnen @@Cimbrishamn @@Daniel och alla ni andra.

 

Om du undrar över eller behöver hjälp med något går du till guider och support där du antingen kan fråga oss eller de andra medlemmarna om allt som rör ditt abonnemang och hur mobiltelefoni fungerar.

 

Om du bara vill prata om vad som helst mellan himmel och jord har vi ett allmänt forum där du kan lära känns oss och de andra medlemmarna. Det är där vi kommer anordna alla våra roligheter som tävlingar, meet-ups och annat kul.

 

Sist och absolut inte minst har vi Labbet där du kommer med idéer om hur vi ska bli bättre och rapporterar eventuella buggar eller fel om du hittar något sådant. Vi vill vara så öppna som möjligt med vad vi arbetar med, därför kan du följa vårt utvecklingsarbete och se hur saker och ting går framåt.

 

Har du några tankar eller funderingar som du inte vill skriva i forumet så finns vi fortfarande på chatten. Du kan även skicka ett privat meddelande till mig, Johan, Erik eller Emma på forumet.

 

Vi hörs!

 

Petter


Svar

Var först med att svara!

Svara