Nu kan du se ditt saldo på saldo.me!

  • 30 January 2015
  • 0 svar
  • 319 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Vi gör alltid vårt bästa för att utveckla Vimla - något som innebär prioriteringar och ibland svåra val. På sistone har vi jobbat mycket med den nya abonnemangsformen och förberett inför en redesign av hemsidan.

Något många efterfrågat är ett sätt att enkelt se hur mycket surf och hur många samtal/meddelanden man förbrukat (om man nu inte har obegränsat!) och den funktionen har också funnits med i planen för vilka funktioner som ska finnas på mitt vimla. 

 

Michael, en av våra medlemmar, tog saken i egna händer och byggde en egen saldo-app! Sidan är superenkel och när du har loggat in kan du se hur mycket surf och samtal/meddelandan du förbrukat. 

 

saldo.me.png

 

Två stora tummar upp till Michael för hans superbra app! Klicka här för att använda Michaels tipsningslänk och få 10 kr/mån rabatt när du blir Vimla-medlem.

 

Trevlig helg allihopa!

 

PS. Bra att veta är att sidan inte är gjord av Vimla och heller inte supportas av oss. Den är en helt oberoende tredjepartstjänst som vi inte ansvarar för. Har du några frågor till Michael kring sidan kan du skriva i denna tråd.

 


Svar

Var först med att svara!

Svara