Nu förändrar vi Vimla!

  • 29 February 2016
  • 0 svar
  • 28 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Ring med Vimla och dela med dig!

När du ringer, surfar och messar med oss gör du Sverige till ett bättre ställe; från och med nu låter vi en del av vinsten göra världen schysstare!

 

Ett nytt Vimla!

Varför då? Jo, för att vi startade Vimla med en övertygelse om att göra saker annorlunda och vara ett schysst företag, med bra villkor och erbjudanden. Inga luriga asterisker, inga lismande säljare, inget lull-lull för att sälja mer och inget skitsnack. Den idén vill vi nu utveckla och sprida till världen omkring oss genom att hjälpa organisationer vi och ni sympatiserar med.

 

Vem, vad och hur mycket?

Tanken är att vi ska donera en del av vår vinst, men eftersom vi fortfarande är en David bland många Goliat, och inte gör så jättemycket i vinst just nu, tänker vi ge minst 300 000 kronor i år. En summa som kommer växa i takt med att fler väljer att ringa med oss. Vi planerar att dela ut pengar två gånger om året, dvs. 150 000 per gång. Den första utdelningen är planerad till september 2016.  

 

Och de nominerade är.

Till den första rundan har vi nominerat tre organisationer som vi tycker gör ett bra och viktigt jobb. Omröstningen öppnar den 4 april 2016 för både medlemmar och allmänheten. De olika organisationerna är:

 

- Mind: Förebygger psykisk ohälsa genom att erbjuda medmänskligt stöd, sprida kunskap och bilda opinion. Bland annat driver Mind tre olika telefonlinjer: Självmordslinjen, Föräldratelefonen och Äldretelefonen.

- Djurens rätt: Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation. De arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

- RFSL: Arbetar för att samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter ska gälla för hbtq-personer som för alla andra i samhället.

 

Mobiltelefoni som märks

Vi hoppas att du blir lika taggad på det här som vi! Vi kommer fortsätta vara operatören som utmärker sig med grymt bra kundservice, tjänster och teknik. Vårt huvudfokus kommer alltid vara att ge dig den bästa mobiltelefonin i Sverige. Samtidigt vill vi engagera oss i mer än bara samtal, surf och mess och vara ett företag som gör ett positivt avtryck i världen.

 

_DSC1408.jpg

 

Du kanske har märkt att utseendet på delar av vimla.se har förändrats också? Det är en del i vår nystart. Vi vill att det ska synas tydligt att vi är medlemsdrivna och att vi försöker vara lite annorlunda och karaktärerna representerar våra medlemmar.

 

Och förresten, glöm inte att berätta om Vimla för alla dina vänner. Ju fler vi är som ringer, messar, instagrammar och statusuppdaterar desto fler selfies och gif:ar som skickas, ju mer musik som streamas, mail som cc:as och mammor som får ett samtal då och då, desto bättre för Sverige, världen och galaxen!

 

Hela teamet på Vimla!


Svar

Var först med att svara!

Svara