Klistrad tråd News

​​Most wanted: Feedback om forumet

 • 21 September 2021
 • 7 svar
 • 1593 visningar

Användarnivå 4
Emblem +27

Hej allihop! 

Hoppas att allt är fint med er och att hösten treats er well! :sparkles: :umbrella: :coffee: :fallen_leaf:

Som ni säkert redan har märkt så händer det en del grejer på forumet just nu - vi har t.ex. fått Simon som vår nya community manager, vi har skapat ett arkiv för att underlätta informationssökandet - och jag själv, tillsammans med min superkunniga och härliga kollega Emma, kommer att synas här på forumet allt mer framöver då vi kommer att ha det huvudsakliga ansvaret för flera olika delar av Vimlas Community.

Tillsammans har vi tre brainstormat som bara den gällande vad som skulle vara både skoj och värdefullt att presentera och dela med er här på forumet. Nu tycker vi också att det känns som ett naturligt och strålande tillfälle att ta i akt
att fråga er om era tankar, idéeer och förslag gällande vad ni skulle vilja se mer av här på forumet. 

Vill ni t.ex. se mer av vilka vi är och vad vi gör samt mindre av frågor om hur man aktiverar sitt SIM-kort - släng ut det i en kommentar här och så kikar vi på om vi kan pusha på att få fram det som ni är allra mest intresserade av. Har ni något heeelt nytt och galet förslag på något som inte redan finns på forumet så är det här heeelt rätt plats att dela det på!

Vi kan också avslöja redan nu att vi bl.a. planerar att hålla i quiz här på forumet där man såklart kommer att kunna vinna fina priser - yay!
Vad exakt quizen kommer att bestå av och vilka priser som kommer att delas ut håller vi än så länge som en spännande överraskning. :smirk:

Now let’s go bananas - vi längtar efter att få höra vad ni tänker! :banana: :thought_balloon:

P.S. I den här tråden vill vi att ni bidrar med era kloka tankar och idéer om forumet. Vi söker alltså inte förslag eller idéer kring utveckling av tjänster såsom t.ex. VoLTE eller eSIM - för vi vet, och ni vet, att vi alla är förväntansfulla och längtar efter detta. Därför kommer vi att ta bort kommentarer om sånt som inte är relevant för ämnet.


7 svar

Användarnivå 5
Emblem +2

Jag saknar den äldre forumsplattformen som fanns innan. Denna ni kör nu tycker jag är tråkig och jäkligt rörig, därför har jag hållit mig undan.

Men tips och ideer kan alltid vara bra och intressant. Hur många kunder t.ex är 55+ hos er? Är majoriteten äldre så kanske det kan vara intressant med hur man använder BankID, vad man ska tänka på vid olika spam och lurbedrägerier. Bara för att ta något förslag :)
Men även allt från att optimera sin mobil till att se/höra filmer/radio som ni har ngt samarbete med.

Användarnivå 4
Emblem +27

Hej @MickeMM,

Superkul att du delar med dig av dina tankar! Vi kikar just nu på hur vi kan göra forumet mer lättnavigerat och användarvänligt - så att det blir en ännu schysstare plats att hänga på :blush:

Vi har helt klart en hel del användare som är 55+ och jag tycker att dina tankar kring mer informativa inlägg är jättebra. Många kommer ju till forumet för att få support vilket såklart är helt okej, men vi vill också bredda oss och även få in fokus på mobilanvändandet i stort.

Med det sagt så älskar vi din idé - och vi kommer absolut att börja med detta!

Skulle mer statistik vara en rolig grej kanske? Det skulle vara kul att se var i landet det finns flest vimlaanvändare osv… :blush:

Användarnivå 4
Emblem +27

Halloj @KramErik,

Det är en kul idé! Har du fler förslag på statistik eller annat som skulle vara roligt att ta del av? :smile:

Användarnivå 4
Emblem +1

Det märks verkligen att det skett förändringar på forumsplattformen och jag ser positivt på detta.

Det blir bättre och bättre! heja er!

Halloj @KramErik,

Det är en kul idé! Har du fler förslag på statistik eller annat som skulle vara roligt att ta del av? :smile:

Här är en lista på några förslag från mig

 1. Veckans…
  Veckans person i olika sammanhang. Det kan vara veckans forumanvändare, rekryterare, hjälpare osv…
 2. Tävlingar
  Skapa tävlingar om olika saker som kan bidra med utvecklingen till Vimla. Det kan vara att designa något med Vimlas logga eller kanske rita en bild på vad Vimla betyder för var och en. Vinsten kan vara lite vad som helst…
 3. Statistik
  Som jag nämnde innan så skulle det vara kul att se var det finns flest användare. Något annat som är intressant är hur många nya användare som tillkommer. En tidslinje på hur Vimla startade och framstegen tills idag hade också varit spännande.
Användarnivå 5
Emblem +52

Hejsan @KramErik !

Det värmer att du kommer med en hel lista!

En del av detta har vi redan lite projekt på g med…. kanske kan komma ett eller två quiz framöver vem vet :smirk: .  Det är supermycket roligt som är på väg och det är verkligen jättekul att se att du som användare har samma tankar! Då känner vi att vi är på rätt väg :steam_locomotive:

Svara