Julstök hos Vimla

  • 30 November 2015
  • 0 svar
  • 18 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Hej!

 

Julen närmar sig och det är alltid förknippat med en massa pyssel och stök. Storstädning inför att släkten hälsar på, den alltid lika kluriga juklappsshoppingen (som du kan få bra inspiration till HÄR) och de sista förberedelserna inför julledigheten. 

 

 

 IMG_5343.JPG

 

 

Hos oss är det också full rulle. För inte så länge sedan implementerade vi en ändring där kostnaden för fria samtal/meddelanden sänks desto senare i månaden du skaffar det. Till exempel kostar det alltså ungefär halva priset om du uppgraderar till fria samtal/meddelanden i mitten av månaden och det kostar ungefär 5 kr om du uppgraderar när det är 2-3 dagar kvar av månaden. Prisändringen efterfrågades av flera medlemmar i labbet och det är tack vare er den nu är på plats - bra jobbat! 

 

På forumet har det kommit tre nya moderatorer och jag vill rikta ett stort tack till @MikaelE, @Adnan och @Michael för att de hjälper till att fortsätta göra forumet bättre. 

@MikaelE, @Adnan och @Michael har alla varit engagerade medlemmar under en lång tid och hjälpt till både med att utveckla Vimla men också hjälpt många nya och befintliga medlemmar med svar på frågor och problem. 

Att vara moderator på forumet är ett stort ansvar och innan de blev moderatorer har jag personligen träffat alla tre några gånger för att prata om vad det innebär att vara moderator och vilka förväntningar vi har på varandra. 

Personligen tror jag att det kommer bli RIKTIGT bra - jag är glad över att ha er ombord!

 

 

 

bild-moderatorer-2015-11-30.jpg

 

 

Sist men inte minst har det pratats en del om utlandspriser under året och vi har arbetat med att få till en ändring vilket tagit lite längre tid än väntat. De goda nyheterna är att vi nu har ett nästan färdigt paket att släppa och vi håller på att arbeta med det sista men som det ser ut kommer vi kunna släppa de nya utlandspriserna antingen strax innan eller strax efter jul. Förhoppningsvis innan såklart! 

 

 

prislista.png

 

 

Prisändringen påverkar väldigt många utlandspriser och kommer antingen innebära att priset blir oförändrat eller sänks. Vi kommer inte höja några priser. Priserna både för samtal och meddelanden till utlandet samt roaming och samtal och meddelanden från utlandet kommer påverkas. Jag kan inte ge någon detaljerad prislista innan den släpps men vi kommer gå ut med information till alla medlemmar när de nya priserna släpps. 

 

Så, det är lite av det som händer hos oss. Vi har också en ny medlem i team Vimla och han kommer ge sig till känna i morgon - men det lämnar jag till honom :) 

 

Hur ser julstöket ut hos er? 

 

Petter

 


Svar

Var först med att svara!

Svara