News

Höststädning och Presentation av ny CM

  • 8 September 2021
  • 4 svar
  • 264 visningar

Användarnivå 3
Emblem +1

Hej gänget!

 

Tänkte börja med att presentera mig; Simon heter jag och jag kommer axla rollen som Community Manager på Vimla framöver. Några korta ord om mig; jag hoppade på Vimla-tåget som användare i slutet av 2014 så jag har varit med i några år nu. Jag är lite av en tekniknörd, jag har ett stort intresse för fotografering och jag har en bakgrund inom marknadsföring och försäljning. 

 

Men den här tråden handlar inte om mig, utan den handlar om vad som kommer hända med vårt forum framöver. Supportavdelningen på Vimla är inne i en spännande fas där vi under hösten som kommer har valt att påbörja arbetet med att möblera om lite i supporten. Många av kollegorna som ni har lärt känna på forumet genom åren har fått nya och roliga roller. Vad den här innebär för forumet är att mina kollegor Amanda och Emma kommer att spendera en stor del av sina dagar med att diskutera och hjälpa er som har frågor och funderingar. 

 

Min och Vimlas förhoppning är att en ökad närvaro kommer resultera i en snabbare och bättre support, samt att det blir tydligare för er vilka ni kan vända er till på Vimla ifall ni vill lyfta några frågor/idéer som behandlar forumet, eller ifall ni vill vädra era åsikter. 

 

Vi kommer givetvis att fortsätta arbeta med att utveckla forumet för att på så vis kunna skapa en bättre upplevelse, både för de användare som är nya och för er som har varit med lite längre. Närmast på agendan för forumet står att införa en arkivdel för äldre trådar. Tanken bakom detta är vi vill göra det enklare för er användare att hitta aktuell information, samtidigt som vi är lite sentimentala av oss och vill behålla vår digitala historia. Självklart är detta inget som kommer påverka antalet “bästa svar”, “badges” eller liknande.

 

Avslutningsvis är det viktigt för mig att lyfta fram att den här omfördelningen inom supportavdelningen inte kommer att ta tid från övriga avdelningar som arbetar med att implementera nya funktioner m.m. 

:arrow_down: Mer info om höststädningen hittar du här :arrow_down:

 


4 svar

Hej hur kommer man i kontakt med kundservice mitt abonnemang funkar inte behöver hjälp nu! Mvh Mimmi 

Hej hur kommer man i kontakt med kundservice mitt abonnemang funkar inte behöver hjälp nu! Mvh Mimmi 

https://www.vimla.se/kontakt

 

Användarnivå 6
Emblem +50

Välkommen @Simon_Vimla !

Användarnivå 3
Emblem +1

 @MichaelF Stort tack!

Svara