Hejdå Vimla!

  • 10 September 2021
  • 2 svar
  • 331 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Hejdå Vimla!

 

Efter att fått säga välkommen till vår nya Community Manager Simon är det tyvärr dags för mig att säga hejdå till Vimla och framförallt alla kära användare här på forumet. 

 

Det vi har gjort tillsammans med Vimla, och framförallt här på forumet har varit unikt, vågat, svårt och helt fantastiskt. Jag har lärt mig så oerhört mycket under mina 7(!) år på Vimla och att få skapa och utveckla Vimla tillsammans med er har varit en once in a lifetime-upplevelse. 

 

Engagemanget jag har sett här på forumet genom åren är inget kort om underbart och jag vet att Vimla inte hade varit vad det är idag utan det.

Även om det är mycket spännande och roligt med mitt nya jobb, på ett annat bolag med grön/vit logga - Kivra, så känns det såklart lite vemodigt att säga farväl. Men jag vet också att jag lämnar Vimla, och Vimlas support, i VÄLDIGT kapabla händer.


Tack för de fina åren, fortsätt med ert fantastiskt fina engagemang, och ta hand om varandra <3

Petter


2 svar

Mycket tråkigt. Redan innan jag blev kund hos Vimla, år 2015, skapade jag ett konto här i forumet och skrev ett förslag om att Vimla borde erbjuda mer sms än 60st som ni vid tillfället erbjöd på det minsta abonnemanget. Efter någon månad fick jag ett meddelande från dig Petter att ni utökat antalet sms till 600st. Det här var den enskilda händelsen som gjorde att jag blev kund hos Vimla samt aktiv i forumet. Det jag verkligen fastnade för var att ni verkligen lyssnade på kunderna på den tiden, hoppas att det någon gång ska bli så igen.

Eller som när ni lät kunderna påverka era kommande abonnemangsnivåer:

https://www.mynewsdesk.com/se/vimla/pressreleases/kunderna-saetter-priset-hos-mobiloperatoeren-vimla-1125263

Det här tycker jag var sådant var lite av charmen med Vimlas forum, att man kunde påverka. Du var duktig på att lyssna på kundernas önskemål.

Lycka till på ditt nya jobb!

Användarnivå 5
Emblem +2

Men Norrlands-Petter. Jag trodde inte ens du var kvar här.. Har varit tyst om dig, du som annars har livat upp oss Vimlanister.

Din proffsiget, humor och spontanitet kommer göra guld värt på det nya stället du kommer bege dig till.

Lycka till och take care!

Svara