Klistrad tråd News

✨🎃 Halloween-nytt 🎃✨

  • 29 October 2021
  • 0 svar
  • 241 visningar
✨🎃 Halloween-nytt 🎃✨
Användarnivå 4
Emblem +20

Spöklika utklädnader, skrämmande filmer och läskiga bakverk var några av grejerna som ni alla tipsade om i Halloween-tävlingen. Kunde man inte få nog av tipsen i den tråden så har vi nu bestämt oss för att börja med månadsnytt här på forumet - och det första temat är…. *trumvirvel* såklart Halloween, vad annars?! 👻


Månadsnytt är ett nytt koncept som vi introducerar här på forumet. I de kommande nyhets-inläggen så kommer vi att dela med oss av nyheter - både gällande forumet och Vimla i stort, gott snack om lite allt möjligt som händer och har hänt på sistone - lite vad som helst kan komma att dyka upp, helt enkelt.

Vissa av er kanske är nya här på forumet efter att ha knäckt rebusen i Kajsas nyhetsbrev. Svaret var såklart nyhetsbrev och överraskningen fanns på vimla.se/nyhetsbrev i form av en tävling. För att se vem som vann och för att verkligen sätta stämningen inför helgen så kan ni kika in på länken ifall ni inte redan har gjort det.
 

 

⚰️ Det är grav-allvar på forumet
 


För att verkligen gå all in här på forumet så introducerar vi vårt arkiv som Forumets Graveyard under resten av månaden och fram till den 8 november.

Liiite läskigt ska det vara här också, tycker vi.

 

 🕸️ Vi presenterar stolt: Vimlas allra första Halloween-quiz!
 


Vi har dragit ihop ett riktigt schysst quiz som ni hittar här. I quizet får ni alla som vill en chans att briljera med era Halloween- och Vimla-kunskaper.

På tal om priser...

 

🌕 ...Vi har ett vinnande tips!
 


NI har väl inte missat att Det är höst och regnar tipsningar? Precis som vi tidigare hintade om så har vi nu valt en Vimla-historia som vi tycker var något utöver det extra… Ett stort grattis till @Marsupilami! Riktigt kul att höra om dina påhittiga sätt att tipsa om oss. Vi kommer snart att kontakta dig för mer information gällande en överraskning som kommer att resa hela vägen till din dörr.

P.S. Tipstråden kommer också att finnas kvar eftersom vi vill fortsätta att hjälpa er alla att komma steget närmre en gratis månadsavgift.

 

...och det är ALLA tips? 😈➡️😇

 

Vi känner oss helt klart extra snälla idag här på Vimla - så vi har bestämt oss för att skicka 1 GB extrasurf till er alla som fram tills idag har delat med er av er tipslänk i tipstråden! 🤗

Extrasurfen kommer att landa hos er alla under dagen så att ni är riktigt redo att kika på skräckfilmer i helgen.


 

☠️ Ni har väl inte missat tråden om säkert mobilanvändande?

 


Oavsett om det är en läskig Halloween-helg eller en alldeles vanlig plugg-/arbetsvecka, så kan ruggiga saker tyvärr hända ifall man inte har helt koll på telefonen samt skyddar den med bland annat en lösenordskod.

För att se vad mer man kan göra för att slippa råka ut för tråkigheter så är det en superbra idé att klicka in på
 tipsen som Simon har delat med sig av så att vi tillsammans kan skapa en tryggare mobilvärld.


 

👻 Så vem är jag som har hållit i forumets första månadsnytt?

 

Amanda heter jag och jag är born and bred under bland annat @Emma_Vimlas trygga vingar som fick mig att känna mig som hemma när jag började på Vimla i oktober 2020.

Jag började som supportexpert och har sen ungefär 2 månader tillbaka landat i min nya roll som SoMe Associate, vilket innebär att jag bland annat är med och styr upp saker här på vårt gemensamma forum.
 

Favorit-emoji i Halloween-tider: 👽

Min bästa Halloween-utklädnad: Heather Chandler från kultfilmen Heathers (1988). Efter en del second-hand köp, en kämpig stund framöver symaskinen för att få ihop den perfekta röda scrunchien, så blev det absolut en hit när en enda person på festen förstod vem jag var. (Får jag i alla fall pluspoäng för att det var hennes favoritfilm of all time samt att hon började gråta för att jag gjorde det så bra?)


 

🧟 Kommer snart på forumet…


Det var en skräckinjagande fladdermus som idag viskade i mitt öra att Simon kommer att hålla i nästa månadsnytt och att han i samband med det har ett riktigt spännande inlägg på gång som kommer att lyfta ert mobilanvändande till nästa nivå.

I måndags passade jag också på att skicka in min önskelista till tomten riktigt tidigt i år - och det var inte förgäves kan jag säga er - han svarade nämligen att Emmas julnytt har börjat jobbas på och det kommer att bli otroligt(!).

Stay tuned kompisar! 
:green_heart:


Svar

Var först med att svara!

Svara