Detta hände i veckan

  • 10 December 2014
  • 0 svar
  • 8 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Hej allihop!

I veckan har vi haft release på siten, vilket betyder att vi utvecklat nya saker som ni nu kan börja använda. Framför allt har vi två stora nyheter. Det ena är studentabonnemang. Vi har själva varit studenter och vet att man då lever med knappa medel så vi skapade ett abonnemang som bara du som är student kan teckna. Precis som i våra andra abonnemang så får du fria samtal, fria sms och fria mms. Dessutom får du 3 GB data för 200 kr/mån så i princip kan man säga att du får Vimla Mer för Mindre. Fiffigt va?!

Hur vet vi om du är student då? Jo, när du fyller i ditt personnummer på beställningssidan så kollar vi med Studentkortet och CSN om du finns registrerad hos dem, gör du det är det fritt fram. Missar du att vi har studentabonnemang så hojtar vi till på samma ställe om du valt något av våra andra abonnemang. Är du redan medlem och vill byta till Vimla Student är det bara att du mailar oss på hej@vimla.se så byter vi åt dig.

Så till nyhet nummer två. Vi fick förslag från Peter som ville ha bättre delning på Facebook.  ”Absolut” tänkte vi, så nu kan du dela din tipslänk även som en status på din egen Facebook-sida och inte bara via privat meddelande till en specifik Facebook-kompis. Vi passade även på att lägga till så att du kan dela din länk redan efter att du gjort din beställning, så på bekräftelsesidan i beställningsflödet finns nu en dela-knapp. Hoppas ni gillar dem!

Det var allt för denna release, men lugn, det kommer fler.


Svar

Var först med att svara!

Svara