Det har varit en bra sommar på Vimla!

  • 13 August 2015
  • 0 svar
  • 2 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Hej!

Hoppas ni alla har haft en otroligt skön sommar, och att den nu kan fortsätta hålla i sig lite nu även augusti och september.

 

Detta blir mitt första inlägg i bloggen här på Vimla, så jag tänkte mest bara berätta lite om hur vi har det här på Vimla, hur det är att jobba med det vi gör och vem JAG är. Många av er har säkert pratat med mig antingen i chatten eller via mail, men för er som inte vet det så heter jag Alexander men kallas Alex och jag jobbar med supporten här på Vimla. Det är alltså jag som svarar på de flesta ärenden som kommer in via mail och chatten.

 

 

Jag är 22 år gammal, uppväxt i Stockholm och har jobbat här på Vimla i ungefär 4 månader nu. Tidigare så har jag jobbat både med sälj inom mobilbranschen och även jobbat med kundsupport på ett annat företag. Precis innan jag kom till Vimla så var jag ute och reste och bodde i Australien i ett halvår.

 

När jag väl kom hem från min resa så började jag då på Vimla. Här fick jag då lära mig från början om vad Vimla var, och hur det fungerade. Det som är det roligaste är att jag verkligen får chansen att jobba tillsammans med er medlemmar för att göra Vimla bättre tillsammans, och inte bara städa undan problem som det är på många andra företag.

 

Jag tycker att det är viktigt att hålla en avslappnad ton när jag pratar med er medlemmar. Det känns mer personligt och trevligare i till exempel chatt eller mail och det är ju viktigt att man känner att man pratar med en riktig person på andra sidan datorn!

 

 #nofilter

 

Jag både hoppas och tror att ni är nöjda med vår service och om man tittar på statistiken så har vi faktiskt hela 96 % nöjdhet i supporten just nu. Nöjdheten betyder såklart oerhört mycket för mig som jobbar med just detta dagligen. Fortsätt gärna att lämna omdömen och ge även gärna en synpunkt på vad ni tyckte var bra eller hur vi hade kunnat ge ännu bättre service. Har du inget särskilt ärende just nu så får du gärna lämna ett omdöme på Trustiplot: 

https://www.trustpilot.com/review/vimla.se 

 

96%.PNG

 

 

Under sommaren så har kontoret varit ganska tomt till och från. Folk har varit på semester och detta har ju då gett oss vissa förmåner, inte minst att vi plockat fram ett klassiskt gammal Stiga bordshockeyspel.

Rasterna har då innehållit intensiva kamper mellan Sverige och Finland. Turneringar har spelats och inneburit mycket blod, svett och tårar. Jag önskar att jag kunde säga att jag var bäst på kontoret, men måste nog ge mig denna gången och erkänna mig slagen av de flesta…

 

Hockeyvinst Alex

 

 

 

För er som tagit med er telefonen på resan så hoppas jag att det har fungerat bra med utlandstrafiken. Finns det några frågor eller liknande så vet ni vart ni hittar mig och de andra på Vimla.

 

Tack för mig / Alex


Svar

Var först med att svara!

Svara