Black friday

  • 10 December 2014
  • 0 svar
  • 16 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar

Idag inleds den stora, världsomspännande Black Friday-rean. Black Friday är dagen som följer den populära högtiden Thanksgiving i USA och har varit en grej ända sedan 60-talet.

Trots att det inte är en röd dag har många arbetsplatser och skolor stängt då det är en klämdag. Att det är en klämdag är också en del av grunden till högtiden, då många familjer gått en vända på stan dagen efter Thanksgiving vilket handlarna passade på att utnyttja.

 

black friday.pngBlack Friday, som tidigare mest firats i USA, har börjat komma över till Europa också och är det som anses inleda julhandeln. I många storstäder, bland andra London och New York har de flesta butiker öppet dygnet runt och många webbshoppar har rea från torsdag till tisdag för att kunna täcka in alla världens tidzoner.

Förra året ökade näthandeln med 100 procent bara i Sverige under Black Friday. 

 

 

Många ser det nog som ett bra tillfälle att få bra deals på julklappar, men det är inte säkert att man får ett bra pris bara för att något är på rea. 

 

En smart grej är att kolla på olika prisjämförelsetjänster som pricerunner eller prisjakt för att se om priset faktiskt har sänkts och om du kan få det du vill köpa billigare någon annanstans. Vi tänkte hjälpa till med detta och ger därför ALLA medlemmar en gig extra surf så att ni kan surfa fritt och hitta den bästa dealen. Bra va?!

Datan räcker dessutom i ett helt år så man måste inte använda allt idag om man inte vill. 

Skriv gärna en rad i forumet och dela med dig om du hittar något fynd du är extra nöjd med!

 

 

Som ett svar på all shoppinghets som är idag och ett tag framöver vill vi passa på att slå ett slag för "En köpfri dag" som infaller i morgon. 

 

Ha en fin helg!

 

Petter


Svar

Var först med att svara!

Svara