BETATEST

Betatestare sökes för den nya Filter-appen!

  • 14 August 2020
  • 0 svar
  • 223 visningar
Betatestare sökes för den nya Filter-appen!
Användarnivå 7

Sedan vi lanserade Filter-appen 2019 har vi samlat in er feedback, vad som fungerar bra och vad som inte fungerar bra. Det finns ingen sak som inte kan förbättras och därför har vi  utvecklat en uppdaterad version av Filter,  från grunden baserad på er feedback.

 

Nu söker vi ett antal duktiga betatestare som kan hjälpa oss se till att alla funktioner fungerar smidigt och hitta buggar så våra utvecklare och designers kan laga dem!

 

Vad är nytt i appen?

Appen är omgjord från grunden, med ny kod och ny design. Förutom ett härligt nytt utseende har vi lyssnat på er och lagt till det som efterfrågats mest:

 

Flera filtertyper

Från er feedback har vi förstått att ibland vill du nås av flera i din kontaktlista, ibland endast få. I den nya Filter-appen är det nu möjligt att ha flera typer av filter, och från början kommer du kunna ha:

  • Favoriter - den klassiska Filter-inställningen där du kan lägga till specifika nummer till din favoritlista (tänk morsan, sambon och bästisen) som får ringa dig. Alla andra samtal avvisas.
     

  • Alla kontakter - låter alla kontakter du har i telefonen ringa dig, medan okända och dolda nummer hänvisas direkt till din röstbrevlåda.
     

  • Dolda nummer - en ny funktion som släpper igenom dolda nummer, för tillfällen då du väntar ett samtal från läkaren eller barnens förskola.

 

I den nya Filter kommer du kunna slå på och av de olika filtren separat, t.ex. att ha Favoriter och Dolda nummer aktiverat samtidigt.

 

Vi har också byggt appen på ett sätt som ska göra det enkelt att bygga in nya typer av filter i framtiden. Vi hoppas få in många bra ideér från er på vad det skulle kunna vara!

 

Mörkt läge

Nu kan du välja ljust och mörkt läge i appen och skifta bland dem beroende på vad som passar dig bäst.  

 

Filter is now available in English

Vi har byggt det nya Filter för att vara mer användarvänligt än någonsin. Med våra användare som inte har svenska som modersmål i åtanke, kan man nu använda Filter-appen på engelska. Jolly good!

 

Hur blir jag betatestare?

Kul att du vill vara med och testa nya Filter! Du kommer kunna testa appen antingen på Android eller iOS (via Testflight). 

Delta genom att anmäla dig som betatestare via vårt formulär nedan. Om du blir utvald att delta i betatestet kommer vi att höra av oss med detaljerade instruktioner när det väl blir dags!

 

Jag vill bli betatestare!


Detta ämne är stängt för kommentarer