Back to life!

  • 10 December 2014
  • 0 svar
  • 11 visningar

Användarnivå 5
Emblem +4
  • Head of Support & Community
  • 1513 svar
Hej hej! Nu är vi alla tillbaka från semestrarna och passar på att uppdatera lite kring vad som hänt sen sist.


 En av de största uppdateringarna just nu handlar om bland annat bloggen. Vi jobbar med en större uppdatering av hemsidan som kommer innebära en ny och bättre blogg där det kommer gå att prenumerera på inlägg, kommentera och allt som man kan förvänta sig av en riktig blogg. Ännu bättre är att vi också kommer få upp funktioner för att komma med idéer till förbättringar och förändringar som man sedan får cred för och som det går att följa status på för att se hur långt vi har kommit med utvecklingen. Det kommer även innebära att man enklare kan navigera fram till svar på frågor.

Utöver det så jobbar vi som vanligt stenhårt med att rätta till både små men viktiga buggar som syns och de som inte syns för att saker ska fungera ännu mer felfritt. Det händer till exempel ständigt saker med hemsidan med allt från beställningsflödet till inloggat läge på Mitt Vimla. Kom ihåg att om du hittar en ny bugg så bjuder vi alltid på något som tack. 

Det måste inte bara vara buggar utan har du en bra idé på hur vi kan förbättra något så hör av dig. Johan hörde av sig och ville ha en summering av mobiltrafiken på Mitt Vimla, något som nu är ute på hemsidan. Tack Johan för det! 

Hoppas ni alla har (haft) en grym sommar!

Svar

Var först med att svara!

Svara