Vilken tid?

  • 20 november 2016
  • 9 svar
  • 43 visningar

Trodde jag skulle vakna upp idag och mitt nummer skulle vara flyttat, men icke. Om det nu inte var den 19:de utan den 20:de som numret flyttats viken tid brukar det hända? Har inte fått något sms.
/Camilla

9 svar

Användarnivå 6
Emblem +5

Porteringen av numret sker nattetid. Vilken information av vimla har du fått om porteringen? Där ska det framgå vilken dag porteringen kommer och ske.

Hittade ett mail och där stod det den 20:de, så kanske i natt då?
Användarnivå 6
Emblem +1

Lite ovanligt med enportering under helgen. Men stod det den 20/11 så borde det redan vara klart. Har du startat om mobilen? Har du fått något SMS till det tillfälliga numret? Det fick jag när jag porterades. I det SMS stod det tydligt vad som gällde.

Har inte fått något sms och provat att starta om mobilen, mitt gamla abonnemang stängdes av i natt. Hittar inget mail där nummerflytten gått igenom, så det kanske det inte har. Hittade ett gammalt mail där flytten först inte gick igenom för jag hade skrivit fel flyttdatum. Men han skulle skicka en begäran ang min nummerflytt till den 20:e november istället.
Jag som måste bli nådd i morgon?
Jo mitt gamla sim-kort fungerar
Användarnivå 6
Emblem +1

Kontakta Vimla så snart chatten öppnar i morgon. Har du inte fått någon bekräftelsemail på flytten tvivlar jag på att den gått igenom.

Ja jag är rädd för det? Kontaktar de imorron.
Användarnivå 5
Emblem +4

@Camilla efter att du pratat med Axel tidigare idag har din gamla operatör bekräftat att numret flyttas 25/11

 

Som det välkända uttrycket säger: "Ordning och reda - nummerflytt på fredag!" ;)

?????

 

Svara