Varför? -

  • 26 augusti 2016
  • 5 svar
  • 7 visningar

Jag beställde precis ett studentabonnemang med start (överflyttning av telefonnumret) den 26/9 då jag har 1 månads uppsägningstid på mitt gamla abonnemang. Men på min sida står det att första betalning kommer dras den 1 september... Varför det? Jag vill starta abonnemanget den 26/9 och det var det jag uppgav i min beställning. 


5 svar

ALLTSÅ VARÖR SKULLE JAG VILL HA, OCH BETALA FÖR, ETT RANDOMNUMMER NÄR JAG VALT ATT FLYTTA ÖVER ETT NUMMER TILL ER - ETT NUMMER SOM JAG BEVISLIGEN ANÄNDER DÅ JAG VILL SPARA DET. 

 

 

BLIR SÅ MATT.

Användarnivå 6

Det kan finnas skäl att vilja använda det temporära numret under en tid, till exempel om man vill använda datapotten på Vimla-abonnemanget. De flesta som byter tänker nog som du men det är ju inte så lätt för Vimla att veta vilka som vill använda det temporära numret så länge och vilka som vill vänta till dess flytten sker. Eller hur?

 

Vimla brukar dock inte vara omöjliga att ha att göra med. Maila dem eller kontakta dem på chatten på måndag så kommer ni säkert kunna hitta någon lösning tillsammans.

 

Men det stod inget i varken beställningsvalen eller villkoren om att man skulle få ett temporärt nummer. 

Men ah okej, tack. Känns lite bättre.

Användarnivå 6
Emblem +1

Jag skulleföreslå att du chattar in till dem på måndag så skulle jag inte alls bli förvånad om ni kan komma överens om en lösning. 

Användarnivå 5
Emblem +4

Välkommen till forumet @Lisa! Jag har svarat på ditt mail men skriver här också. 

 

Vi bjuder alltid på månaden man blir medlem och i väntan på en eventuell nummerflytt har man ett tillfälligt nummer - detta informeras om bland annat i bekräftelsemailet för nummerflytt man får om man väljer att flytta ett nummer. Om du tycker att vi kan informera om detta på ett tydligare sätt tar jag gärna emot din feedback! 

 

Då data, samtal och meddelanden sparas hos oss skulle du i ditt fall inte "förlora" något utan får möjlighet att använda potten du köpt under kommande månader istället. Ifall man inte vill göra på det viset går det också jättebra att pausa abonnemanget och då slipper man betala och får heller inte data, samtal och meddelanden tilldelade abonnemanget. 

 

Som jag skrev i mailet har jag i ditt fall tagit bort nästa räkning så att du inte betalar något för september men ändå tilldelas potten. 

 

Hoppas det känns okej! 

 

PS. jag förstår att du var orolig och matt, men undvik gärna att skriva inlägg i all caps då det kan uppfattas som lite "skrikigt" här på forumet :) 

Svara