Tillfälliga numret kvar?

  • 7 april 2018
  • 10 svar
  • 1 visning

Jag fick nrflytt bekräftad och det skulle flyttas 2018-04-06 kl 00.00. Har tagit ur sim och satt i igen, startat om men det är fortfarande det tillfälliga nr när jag ringer! Någon som vet vad jag gör fel eller vad jag ska göra?


10 svar

Det är nog bara Vimlas chatt som kan lösa det här. Tyvärr öppnar de inte förrän på måndag.

Användarnivå 6
Emblem +1

Tyckte jag skrev ett svar här, men det försvann nog ut i cyberrymden... Är det bara när du ringer ut det tillfälliga numret "är kvar" eller funkar det fortfarande att ringa TILL det? Om det bara är när du ringer ut misstänker jag att du har iPhone. Då finns det ett "Mitt nummer" eller nåt i den stilen som man måste ändra.

nej, när jag ringer mitt gamlanummer med en annan mobil så funka inte det.

  1. När jag ändrat där så byter det tillbaka! Fel nr när jag ringer och det går ej ringa till mig! @Asawi

@Asawi nej tyvärr, jag har ändrat allting, men det går ej, jag läste faktiskt igenom forum, o gjorde alla tips men det funka fortfarande inte, jag har alltså tillfällig nummer kvar vet ej varfö

Användarnivå 6
Emblem +1

Ajajaj! Tyvärr är det stor risk att ni inte kan få hjälp förrän chatten öppnar måndag morgon. Om inte nån av Vimla-folket tittar in och kan lösa det innan dess. @Viktor_Vimla har jag för mig finns här på lite udda tider ibland. Hoppas!

Vimla har haft databasproblem denna veckan som verkar ha fördröjt en massa saker. Uppdatering av abonnemang och tipsrabatter bl. a. Det är tänkbart att även pågående nummerporteringar påverkats av detta.

I första hand kan ni testa @Asawi :s tips ifall ni har en iphone. Men om inte det hjälper så befarar jag att problemet ligger i Vimlas system och då kan ni bara bli hjälpta av chatten (som öppnar på måndag). Jag förstår att det är surt men är det fel i Vimlas grejor så kan bara Vimla hjälpa er tyvärr.

@Sven tack ändå, ska kontakta de måndags

Jag har exakt samma problem. Skulle flyttat nummer i torsdags men det hände inte. Bra start. @Zheng-Zhou


//Erik

@Erik-Welén yep vilken nice start, vänta nu på klockan 9 så de kan fixa det... så besviken,.. kunde inte använda gamla sim heller... kunde inte svara på många viktig samtal.... vem ska betala för det liksom... beställde kort redan mars, gav de 1 månad för nummer flytt för att jag är rädd sådana händer men men...

Svara