"Hemnummer i mobilen"?

  • 22 January 2015
  • 12 svar
  • 645 visningar

Hej. Jag är intresserad av att flytta från Telenor till Vimla, men behöver tjänsten "hemnummer i mobilen", - dvs ett fast telefonnummer som går direkt till mobilen.
Finns denna möjlighet hos er?


12 svar

Användarnivå 5
Emblem +4

Välkommen till forumet @@lasse

Tyvärr har vi inga fasta nummerserier eller möjlighet att portera in fasta nummer. Det går alltså inte att ha "hemnummer i mobilen" hos oss just nu. Skriva gärna in det som en idé i labbet så kommer vi se över det! 

Det var tråkiga nyheter. Den funktionen är absolut nödvändig för mig, så då kan jag inte portera över till er :smileysad:

Användarnivå 5
Emblem +4

Vad tråkigt! :(

 

Du är varmt välkommen som medlem hos oss framöver om du inte längre skulle behöva hemnummer i mobilen eller när vi har fixat det @@lasse

 

Ha en fin kväll!

Hej, erbjuder ni denna tjänst nu då frågan ställdes 3 år sen.Telenor har tjänsten så ni kanske har den med nu eller?

@Sajjad-Rashid

Nej, denna tjänst finns inte hos Vimla.

@Spotify


Har ni planer för det och isåfall hur ser tidplanen ut?

Användarnivå 6
Emblem +6

@Sajjad-Rashid Det finns inga planer och ingen tidsplan som jag förstår och med tanke på att den här tråden är över tre år gammal utan mer information. Finns flera andra saker som är viktigare för vimla att ta hand om före en eventuell möjlighet till hemnummer i mobilen.

Användarnivå 4
Emblem +1

Om "hemmanummer" är viktigt så kan jag rekommendera vimla iaf :)

Köp ett skypenummer, kostar ca 30-40 kr/mån. Installera skype i mobilen, vips så har du hemmanr i mobilen 🙂 Fördelen med skype är många. Har du tex släkt utomlands så kan du fixa ett nummer i det landet som kopplas till din skype. Det innebär att de ringer ett vanligt nummer, fast du är i Sverige eller andra länder.

Hur smidigt som helst! Läs mer om det här: https://www.skype.com/sv/features/online-number/

Har vimla och är mer än nöjd. Anledningen till hemnummer är att få behålla ett telefonnummer man haft hela livet i fasta nätet. Man har släkt och vänner och vänners vänner i hela världen som nu behöver uppdateras och därför hade det både varit smidigt och känslomässigt få den flyttat till befintligt abonnemang.

Hej! Är det möjligt idag? Skulle behöva det.

@Tomas-Zeljko

Vimla har aldrig haft den tjänsten, men övriga Telenor har haft det. Vet dock inte om de erbjuder den fortfarande.

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej @Tomas-Zeljko,

Vimla erbjuder bara mobiltelefoni med vanliga mobilnummer. Däremot vet jag att Telenor erbjuder det du vill ha: https://www.telenor.se/handla/mobilabonnemang/hemtelefoni-via-mobilnatet/

Mvh Emil

Svara