Jämför & hitta det bästa mobilabonnemanget för dig

Vi vet att det kan kännas som en djungel därute, och därför hjälper vi dig här med att jämföra mobilabonnemang och hitta det bästa för just dig och dina behov!

Täckning

Det viktigaste att tänka på när du väljer operatör är självklart ifall du kan förvänta dig att få bra täckning på de platser där du hänger mest. 

Vimla använder samma nät som Telenor, och täcker därmed 99,9% av Sveriges befolkning! Klicka på knappen om du vill veta mer om vår täckning.

Pris och surfnivå

Är du ute efter ett riktigt billigt abonnemang, ett abonnemang med mycket surf eller vad som helst med en riktigt bra kampanj? Eller kanske en blandning av alla tre? Det tycker i alla fall vi är det bästa!

På Vimla erbjuder vi sex surfnivåer på våra ordinarie abonnemang och barn-abonnemang, plus fem surfnivåer på abonnemang för studenter och seniorer över 55 år. Självklart till ett schysst pris, och alltid med ett grymt välkomsterbjudande!

Smaskiga bonusar!

Täckningen sitter, du har hittat det perfekta abonnemanget, men vad är det som gör den här operatören bättre än någon annan? Jo – alla härliga små bonusar som du bara inte kan tacka nej till!

Ingen bindningstid, surf som sparas över månadsskiftet, tipsrabatt när du värvar dina vänner, detta är bara ett smakprov av alla våra fördelar. Vill du veta ännu mer?

Ingen bindningstid!

Om du mot förmodan skulle vilja lämna oss, så slipper du en tråkig bindningstid

Osurfad surf sparas

Du får spara hur mycket surf du vill, hur länge du vill – på alla abonnemang!

Svinbra täckning

Ja, 99,9% av Sveriges befolkning säger ju sig självt!

Tipsrabatt

Tipsa andra och få 10kr billigare abonnemang. Soft!