✅ [LÖST] DRIFTSTÖRNING: 2021-02-03, Problem med Samtal, SMS, och Data

  • 3 February 2021
  • 54 svar
  • 3278 visningar

Användarnivå 6

2021-02-03 

 

Just nu undersöker vi ett möjligt problem som kan påverka samtal. Vi kommer uppdatera löpande  här i tråden med information så kom ihåg att Följa tråden så att du inte missar uppdateringar. 

 

Uppdatering 2021-02-03, 13:53

Vi undersöker ett problem som påverkar nätverksanslutning, samtal och SMS från och med 13:24. Våra tekniker har identiferat orsaken till problemet och jobbar med att lösa problemet så fort som möjligt. Vi ser förbättringar på alla tjänster.

 

Uppdatering 2021-02-03, 14:27

Våra tekniker har implementerat en fix som verkar lösa problemet. Vi fortsätter övervaka läget och kommer uppdatera löpande. Om din mobil fortsätt visar ingen täckning kan du testa att starta om mobilen.

 

Uppdatering 2021-02-03, 15:56

Problemet som orsakade försämrad service på samtal, SMS och data anses vara löst. Våra tekniker kommer att fortsätta övervaka läget.


54 svar

Jag har problem med att skicka sms istället 😳

SMS ger felkod 38 eller 500

Jag väntade på ett viktigt samtal, men fick nu mail från dem att de försökt nå mig men inte kommit fram! Hoppas ni löser alla de här problemen snart, det var liknande problem igår också!

Jag fick plötsligt ingen täckning, kan varken ringa ut eller ta emot samtal. 

 

Jag fick plötsligt ingen täckning, kan varken ringa ut eller ta emot samtal. 

 

samma här!

Jag fick plötsligt ingen täckning, kan varken ringa ut eller ta emot samtal. 

Samma för mig. gammal användare, och totalt utan signal på uppkoppling!

Jag har problem med att skicka sms istället 😳

 

Ingen teckning, hoppas problemet löses innan 14.30. Annars får min dotter panik om hon inte kan ringa påväg hem från skolan 😬🙏

Kan varken ringa eller smsa.. Någon som vet vad felet beror på? 

Hej!! Jag kan plötsligt varken ringa eller skicka sms!! Det var så ett tag igår också!

vad håller ni på med?? Arg, jag väntar på viktigt samtal från min läkare… det får nog bli byte till annan operatör om det ska vara så här! Och sjukt dåligt att man inte kan ringa er!!

Skynda att fixa teckning sjukt dålig och detta händer på tok för ofta ....…

Har ett viktigt samtal som väntar

Jag har haft detta i flera år. Varför ska det strula nu när man verkligen behöver ringa. Hoppas på snabb åtgärd.

Klockan 13.31 försvann allt på min telefon. Ringa, internet, you name it! Vad händer? Jag satt i videosamtal och kan inte kontakta dem för att be om ursäkt eller något! Pinsamt

Haha alltså Vimla är ett skämt när det kommer till driftsäkerhet. Har aldrig haft en operatör som har så många omfattande allvarliga driftstörningar med kort intervall. Sitter och ska betala via PayPal men kan nu inte logga in där eftersom PayPal varken kan ringa ut till mitt abonnemang eller skicka en SMS-kod för tvåstegsverifieringen.

har ingen täckning :/

Jag fick meddelande "Ej registrerad på nätverk". Kan detta hänga ihop?

Hej Jag har problem med mobil data , inget fungerade och jag väntar på läkare samtal för att beskriva mig medicin men det funkar inte. Hur länge kommer det bli så ? Hur kan ni kompensera det = ? Extra data tack ???

 

Mvh

 

Hamlet

Under helgen slutade min surf att fungera. När det blev för mycket att felsöka för deras support slutade dom istället att svara via Messenger. Enda som löste problemet var att köpa extra surf 3 gånger (tredje gjorde att surf kom igång) - trots att abonneamanget hade 32 GB kvar.

Användarnivå 6
Emblem +50

Fel igen och igen. Inte försvarbart längre.

Har ingen internet, kan inte ringa eller skicka SMS

Funkar för mig igen 😁

Hej!

Jag kan inte ringa, inte ta emot samtal MEN sms fungerar. Jag är ny kund hos er och börjar undra om detta händer ofta? Känns inte rimligt år 2021. 

Jag har fel .

Jag kan inte ta emot samtal o med surf också 

Jag hade även problem igår tisdag vid 18.15-18.45-tiden med att man inte kunde ringa mig så, var det fler än jag som upplevde det?

Nej, Vimla. Det här håller inte längre. 

nu funkar det för mig

 

Svara