Tala in röstmeddelande

  • 7 October 2021
  • 9 svar
  • 134 visningar

Jag har följt era instruktioner om hur man talar in ett röstmeddelande. Men det enda som händer är att den automatiska rösten upprepar valen. Jag kommer inte vidare någonstans och kan prata in ett meddelande. Hur kan jag komma vidare? 


9 svar

När jag ringer upp röstbrevlådan så vill den ha lösenord, jag slår in pinkod och # men den fortsätter att fråga efter lösenord. Detta är ett problem som inte varit tidigare.

[Flyttad till liknande tråd]

Hej, jag har problem med min röstbrevlåda. Jag kan lyssna på mina sparade meddelande men det går inte att radera. När jag försöker radera gamla meddelande genom att trycka på nummer 7 händer det inget. Försökt många gånger. Har en välfungerande och ganska ny mobil. Funktionen har funkat tidigare.
 
[Flyttad till liknande tråd]
Användarnivå 4
Emblem +27

Halloj @Pernilla Hörwing, @PNK och @Tej :wave:

Vi har nyligen uppmärksammat problem med röstbrevlådan och att det inte funkar att navigera mellan de olika alternativen, beklagar det strulet! Detta undersöks just nu och så snart jag har en uppdatering så hojtar jag till er här i tråden.

Vad gäller att röstbrevlådan vill ha ett lösenord så behöver man ange de fyra sista siffrorna i PUK-koden ifall man vill nå röstbrevlådan medan man befinner sig utomlands. PUK-koden hittas enklast via Mitt Vimla > Inställningar.

Användarnivå 4
Emblem +27

Hej igen på er @Pernilla Hörwing, @PNK och @Tej,

Nu ska problemen med röstbrevlådan vara lösta! Om ni vill så får ni jättegärna testa och återkomma här med svar på ifall det fortfarande är några konstigheter eller ifall det rullar på fint :blush:

Hej, ja det är mycket bättre. Lyckades till och med spela in ett eget meddelande. Men det finns ingen funktion där jag kan höra mitt eget meddelande tyvärr. Då kommer jag bara tillbaka till huvudmenyn och under #5 så kan jag bara spela in nytt. Ännu inte helt nöjd med svaret… :) 

Hej,

Nu fungerar det, :relaxed:

Användarnivå 4
Emblem +27

Toppen att det fungerar för er nu! :smile:

@Pernilla Hörwing,

Det ska gå att lyssna på meddelandet direkt efter att du har spelat in det, så att du får en chans att höra vad det är som du vill godkänna att andra ska höra.

I inställningarna ska det vara nummer 1 för att spela in meddelandet och sen nummer 1 igen för att lyssna på meddelandet, 2 för att spara meddelandet och 3 för att spela in ett nytt. Funkar det? :blush:

När jag vill lyssna av min röstbrevlåda så hamnar jag istället i röstbrevlådans inställningsmeny. Hur ska jag komma till huvudmenyn. Endast alternativt 5 är tillgängligt

Användarnivå 4
Emblem +27

Hej @Lena Ljungberg,

Det går inte att lyssna på röstmeddelanden genom att ringa 888. Du tar istället emot dina röstmeddelanden via MMS som ljudfiler som du kan lyssna på hur många gånger du vill hur länge du vill 😊

Läs mer på vimla.se/rostbrevladan 

Svara