✅ Besvarat

Täckningen kommer och går

  • 5 October 2021
  • 5 svar
  • 373 visningar

Användarnivå 1

Hej 

Jag ser att täckningen kommer och går, vet ni varför denna ojämna täckning?  ( Rör inte mig eller tfn.

 

 

icon

Bästa svar av Amanda_Vimla 6 October 2021, 16:33

Visa original

5 svar

Användarnivå 4
Emblem +25

Hej @Ulf Patrik,

Svajig täckning kan bero på många olika grejer! Det är superbra att du hojtar oavsett vilket för så ska det såklart inte vara.

Skulle du kunna testa ditt SIM-kort en sväng i en annan telefon? Det är toppen ifall vi kan börja med att säkerställa ifall problemet då kvarstår eller försvinner. Med detta testet så vill jag understryka att det inte endast handlar om att ta reda på ifall något är trasigt i telefonen för det kan lika gärna handla om en telefoniställning som vi inte känner till.

Om problemet hänger med även till den andra telefonen så vill jag att du hojtar till vår support. Eftersom det är brådskande så rekommenderar jag chatten som du hittar på vimla.se/chatt under öppettiderna vardagar kl 9-16 :speech_balloon:

Jag har exakt samma problem. Ligger i sängen och syrran smsar och säger att de inte går att nå mig. Jag ringer upp henne utan problem.. händer ofta. 

Användarnivå 4

Jag har exakt samma problem. Ligger i sängen och syrran smsar och säger att de inte går att nå mig. Jag ringer upp henne utan problem.. händer ofta. 

Detta låter som Vimlas problem med sitt nät. Får du sms från 888 att du har ett missat samtal? 

Yes jag får sms. Många gånger är de så jag märker att någon ringt.

Användarnivå 4

Det enda sättet att med säkerhet slippa detta problem hos Vimla är att låsa telefonen till 3G.

Alternativt om du har dual-sim telefon skaffa ett kontantkort hos t.ex. Halebop och vidarebefordra alla inkommande samtal dit. Denna lösning är det jag använder.

Svara