Fråga

Samtalet bryts efter 30 min - exakt

  • 22 June 2022
  • 5 svar
  • 106 visningar

Samtal bryts konsekvent efter 30 minuter. Ringer upp igen och det bryts på nytt efter exakt 30 minuter. Ska det verkligen vara så?

Den enda som jag pratar så länge med har inga problem med andra ab än med mitt. Tidigare när jag hade Telia så upplevde jag inte att det bröts


5 svar

Användarnivå 2
Emblem +2

Hallå där @Lars-Gunnar Nyqvist,

Hmm, okej. Det låter väldigt speciellt! Jag skulle vilja be dig att kontakta vår support om just det här, då det kan vara svårt att veta på rak arm vad det här beror på.

 

Du hittar supporten här:
Mail: hej@vimla.se
Chatt: vimla.se/chatt (sommaröppet vardagar mellan 12:30-16:30).

Användarnivå 2

Jag har liknande problem, fast det har varit efter precis 20 min. Nu de senaste dagarna/veckorna har det istället brutits efter bara nga minuter. Jättetröttsamt. 🙄

Användarnivå 2
Emblem +2

Hej @Inga-Lill Sylvia,

Jag skulle vilja be dig att kontakta vår support om det här också - så ska dom kunna kika vidare och djupare på det här åt dig! Anledningen varför detta sker är som sagt svår att veta på rak arm dessvärre.

Användarnivå 2

Hej @RobinL_Vimla,

Jag kontaktade er support den 25 juni. Har ännu inte fått något svar därifrån.

 

Mvh,

Inga-Lill 

Användarnivå 5
Emblem +52

Hej @RobinL_Vimla,

Jag kontaktade er support den 25 juni. Har ännu inte fått något svar därifrån.

 

Mvh,

Inga-Lill 

Våra stjärnor på supporten jobbar så hårt de kan men just nu är det ett högre inflöde vilket innebär att det tar längre tid att får svar från dem. Det är bara att avvakta så kommer det att svara dig så snabbt som möjligt. 

Svara