Varför ska jag betala så mycket?

  • 8 January 2017
  • 6 svar
  • 112 visningar

Hej, jag fick just min första faktura där det står att jag ska betala 219 kr och jag förstår inte varför jag ska betala så mycket. När jag går in på trafikspecifikation står det att jag ska betala 0 kr för november och december och enligt mitt abonnemang ska jag betala 100 kr i månaden. Jag vet var de 19 kr kommer ifrån men förstår som sagt inte den extra hundringen.

Tack på förhand.

Hilda


6 svar

Användarnivå 5
Emblem +4

@Hilda-Eriksson varmt välkommen till forumet!

Du bytte i december abonnemangsform till en som kostar 100 kr mer i månaden än den du tidigare hade. Ändringen gjordes strax efter månadsskiftet så du betalar månadsavgiften för nästan hela december samt för hela januari som vanligt och utöver det har du lite betaltjänster på abonnemanget som hjälpt till att dra upp kostnaden.

I samband med bytet så verkar 16 kr för mycket ha debiterats och jag korrigerar det på nästa månadsräkning åt dig. Skicka gärna ett meddelande till mig om du har fler frågor! 🙂

Varför fick jag 150 kr i månadsavgift, trots att jag tecknade studenterbjudande 75 kr för första 3 månader?

Varför fick jag faktura för februari på 200 kr, trots att jag beställde 7GB för 150 kr och skulle få första 3 månader för halva priset 75 kr?

@Petter Hej jag undrar varför min räkning blev så hög för Januari, mvh Marcus

Varför jag batala hela månad mer min abonomang är bara 100kr men jag batala 371 kr det är inte bra vi är juger 

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej @Merhawi,

Då detta är vårt offentliga forum där alla kan se vad du lägger ut vill jag be dig kontakta vår support istället. Du når dem på hej@vimla.se eller via chatten på vimla.se/kontakt (öppen vardagar 9-16).

Anledningen till detta är för att ditt ärende kräver att du ger ut personuppgifter så att vi ska kunna hitta ditt abonnemang och därefter hjälpa dig.

Svara