Tipsningsrabatt

  • 2 april 2020
  • 4 svar
  • 4 visningar

Jag har 3 tipsningar på mitt konto vilket skall ge 30kr rabatt, men det står bara 10kr inför maj månads betalning. Är det inte uppdaterat än?


4 svar

Så har det alltid varit. Vimla beter sig alltid väldigt skumt i samband med månadsskiften, och det är inte ovanligt att det kan se lite konstigt ut under ens betalningar innan systemet har uppdaterat allting ordentligt och innan alla betalningar är gjorda. Det är bara att avvakta, så brukar det rätta till sig automatiskt.

Man kan ju tycka att Vimla borde ha löst det vid det här laget, så att det besparar användarna en massa förvirring i onödan. Särskilt för nya kunder, som inte är vana vid att betalningsöversikten på Mitt Vimla alltid har betett sig lite skumt. Men det har varit sådär länge nu som sagt.

Jag har också fått felaktig faktura. har sedan länge 2 tipsningar, vilket också står på mitt Vimla. Fakturan har däremot bara gjort avdrag för en tipsning, trots att det står att tipsningarna är aktiva..

Göran

@Göran-Frid Jag har ingen erfarenhet av faktura, då jag använder kreditkort som betalning. Men jag vet att många andra här har klagat på att just fakturabetalning tydligen kan ställa till det för en del och att det är mycket strul. Men jag har aldrig upplevt några problem med kreditkortsbetalning, där har alltid allting rullat på som det ska, utan något strul med tipsrabatterna eller liknande. Även om betalningsöversikten på Mitt Vimla kan se lite konstigt ut ibland för mig också som sagt.

Användarnivå 5
Emblem +6

Hej @Jerry-Nilsson165,

Tipsningar blir först aktuella när den du har tipsad har betalat sin faktura, och då läggs rabatten på din egen månadsavgift. När du loggar in på Mitt Vimla, under fliken Tipsningar kan du se vilka tipsningar är aktuella (de står i grön text) medan de där vi fortfarande väntar betalning står i gul text som 'Pågående'.


Svara