✅ Besvarat

Tipsning

  • 10 July 2021
  • 4 svar
  • 64 visningar

Hej, jag har tipsat tre personer, på mitt vimla står två av dem som pågående och det är minst tre månader sen jag tipsade och personerna tog abonnemang med vimla, varför får jag ingen rabatt??

mvh Hanna  

icon

Bästa svar av Abbe_Vimla 12 July 2021, 16:28

Visa original

4 svar

Användarnivå 6
Emblem +50

Kan det vara så att dom har inte börjat betala än?

Nej, den ena tipsningen är sen nästan två år tillbaka och jag tror att jag haft avdrag för denna tidigare, den andra är inom familjen och vi har betalat det abonnemanget i tre månader! 

Användarnivå 3
Emblem +10

Hejsan @Hanna Blomgren 

Självklart ska jag kika på det. Jag har nu kikat på ditt abonnemang som är kopplad till din mailadress och ser att du har fått tipsrabatt på dina senaste fakturor.

Att det står pågående betyder inte att de inte är aktiva, utan det beror på vad dina tipsningar har för betalmetod. Alltså om de har autogiro till exempel, så dras betalningen alltid vid månadsskiftet, och då kommer det stå pågående under hela månaden tills betalningen dras. 

För att säkerställa att du får dina tipsrabatt så rekommenderar jag att dubbelkolla det på dina senaste fakturor. Gå in på mitt.vimla.se> betalningar > och dubbelkolla om du saknar några tipsrabattar på dina fakturor. 

Har du några frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig
Mvh/Abbe

Ok, tack för ditt svar, jag förstår och har varit inne och tittat  på mina fakturor och det ser ut som om tipsningen är med!

mvh Hanna 

Svara