✅ Besvarat

Tink

  • 11 November 2021
  • 3 svar
  • 169 visningar

När jag ska söka autogiro kommer det upp ett nytt namn - Tink - vad är detta?

icon

Bästa svar av Emma_Vimla 11 November 2021, 11:17

Visa original

3 svar

Användarnivå 5
Emblem +52

Hejsan @CarinaES !
Väldigt bra fråga! 

I dagsläget använder vi oss av Billogram som du aktiverar ditt autogiro via. Är detta något du får upp när du följer denna guiden: vimla.se/autogiro? Vad vi känner till använder idag Kivra bland annat Tink som samarbetspartner för deras betalmetoder. Är det via Kivra du fått upp tink?
 

Hej,

När jag klickar på Öppna fakturan (som kommer från vimla@billogram.se ) så står det: välj autogiro . När jag gör det kommer följande text upp:

Se vår privacy policy för mer information om hur dina personuppgifter hanteras och acceptera användarvillkoren innan du fortsätter.

Logga in med

I nästa steg väljer du bankkonto. Det görs över en säker anslutning till din bank genom tjänsten Tink AB. Ditt valda bankkonto kommer bara sparas för att göra betalningar till Vimla.

 

Under texten ‘öppna fakturan’ står det finstilt: ‘Du kan också välja billogram’.

Jag tycker det är lite skumt.

Användarnivå 5
Emblem +52

Hejsan igen @CarinaES !
Jag tog kontakt med Billogram direkt som vi använder oss av och det stämmer att de har Tink som samarbetspartner när du aktiverar autogiro. Du finner det även i denna guiden direkt hos billogram: billogram.com/autogiromobil

Det är alltså inget lurt med detta utan Tink är ett legitimt företag som Billogram som hanterar våra fakturor använder sig av. 

Svara