Lägg ned Klarna

  • 14 september 2017
  • 6 svar
  • 1 visning

Nu är det dags att lägga ned Klarna. Jag har slutat handla med webbutiker som har Klarna som enda betalningsalternativ. Om fler gjorde likadant, skulle Klarna snart svälta ihjäl (fast med finska Nordea i ryggen lär väl det dröja!). Anders.


6 svar

Användarnivå 6

@Anders-Hjalmar-Holt

Det är på gång. Planen är att byta betalpartner i december. Håll ut.

Gör som jag. Byt till Fello då Klarna är enda alternativet! Låt det kännas hos Vimla! Fly skiten medan tid finnes!

Användarnivå 6

Det är väl onödigt att byta nu när Vimla redan är på gång att ordna ny betalningslösning? De gjorde ett misstag, nu rättar de till det. Vad är det du bestraffar genom att byta operatör?

Klarna vill försvåra betalningen då man har en chans via mejlet från klarna att få upp faktura pdf filen, sedan måste man logga in på klarna via bankid och lämna personuppgifter och helst bli klarnas helkund,

@Johanna-Andersson76

Vimla har tagit åt sig av er kritik och jobbar på att byta ut Klarna, tanken är att man ska byta ut Klarna i december. Du behöver bara stå ut med Klarna i 1-2 månader sedan är förhoppningsvis det här problemet ur världen. Vimla har skrivit mer om bytet av betalpartner i sin utvecklingsplan här:

https://forumet.vimla.se/topic/2275/uppdatering-av...

Bytet av betalpartner har redan fått högsta prioritet av Vimla, i det här fallet finns det inte mycket mer man kan begära.

har betalt mycket med klarna genom åren aldrig några problem för mig i alla fall.

Svara