✅ Besvarat

ladda ner senaste fakturan?

  • 8 August 2021
  • 9 svar
  • 131 visningar

  • Ny anvĂ€ndare
  • 13 svar

Hittar ingen knapp och ladda ner fakturan med? i mitt vimla och otydlig text i appen!

icon

BĂ€sta svar av Emil_Vimla 9 August 2021, 10:09

Visa original

9 svar

AnvÀndarnivÄ 6
Emblem +54

Hej @L.K,

Knappen att öppna fakturan pÄ Mitt Vimla Àr avstÀngd för tillfÀllet pga. att vi hade ett fel i början av mÄnaden som just nu hÄller pÄ att rÀttas till.

Under tiden kan du öppna fakturan via det mail vi skickat dÀr fakturan finns med. Efter du öppnat fakturan kan du Àven ladda ner fakturan som PDF.

hej tack för svar, jag undrar om man kan se specifikation pÄ samtal och meddelanden nÄnstans, tid, datum nummer och lÀngd?

AnvÀndarnivÄ 4
Emblem +37

Hejsan igen @L.K!
Tack för att du skriver in till oss igen!
Nej informationen om samtal till svenska telefonnummer sparar vi inte. Detta enligt GDPR att vi endast sparar den informationen vi behöver. Det vill sÀga ett samtal mellan ett svensk telefonnummer och ett annat Àr kostnadsfritt och dÀrför behöver vi inte specificera det. Av denna anledning fÄr vi inte spara sÄdana listor. 

DÀremot hittar du listor pÄ samtal till betalnummer samt utlandsnummer under förbrukning pÄ mitt.vimla.se 

 

Hej!

Jag har inte fĂ„tt nĂ„got mail med första fakturan. Nu Ă€r andra fakturan pĂ„ g och inte den heller pĂ„ mail
 kan inte heller ladda ner den nĂ€r jag loggar in
 hur fĂ„r jag fakturan???

dras automatiskt pÄ kortet

 


 irriterande att inte kunna ladda ner pÄ mina sidor


AnvÀndarnivÄ 4
Emblem +20

Hej @CNystrom,

Topp att du hojtar! NÀr du har kortbetalningar sÄ drar vi beloppet automatiskt frÄn ditt kort vilket innebÀr att vi inte skickar dig nÄgon faktura :blush:

För att se betalningsspecifikationerna kan du kika pÄ ditt Mitt Vimla > Betalningar och klicka pÄ den lilla pilen intill mÄnaden.

Önskar du att ta emot specifikationer inkl. moms via e-post sĂ„ kan du kontakta vĂ„r support som gĂ€rna hjĂ€lper dig med det:

Chatt: vimla.se/chatt (vardagar mellan 9-16)
Mejl: hej@vimla.se 

Verkar ju vÀldigt osmidigt att göra det bara för att fÄ en moms spex varje mÄnad?! Varför fixar ni inte sÄ man laddar ner den frÄn mina sidor istÀllet, eller mail Ätminstone!?!?!

AnvÀndarnivÄ 4
Emblem +20

@CNystrom,

Det Àr vÀldigt bra feedback och jag kommer att ta den vidare. Vill du ha automatiska betalningar samt Àven fÄ momsspecifikationer sÄ rekommenderar jag att du byter betalmetod till faktura och sen aktiverar autogiro :slight_smile:

Inte heller tillfredsstÀllande med autogiro
 vill betala med kort dÄ det bÄde Àr bonus & kopplat till mitt ekonomiprogram

 

AnvÀndarnivÄ 4
Emblem +37

@CNystrom!
FörstÄr att det Àr nÄgot som Àr viktigt för dig. DÀr du har kortbetalning behöver du kontakta vÄran support varje mÄnad för att de manuellt ska skicka ut en specifikation till dig. Vi har ingen bÀttre lösning idag för att vi endast har abonnemang till privatpersoner som vanligtvis inte behöver den typen av specifikation varje mÄnad. 


DÀremot precis som min kollega skrev tar vi sjÀlvklart vidare din feedback och kanske har en bÀttre lösning i framtiden. 

Svara