✅ Besvarat

Höjd avgift?

  • 2 February 2021
  • 4 svar
  • 228 visningar

Hej! Fick min faktura för februari och jag har alltid betalat 90 kr eftersom jag värvat en vän. Nu var fakturan på 100 kr. Jag undrar varför?

icon

Bästa svar av Vimla_CM 3 February 2021, 10:12

Visa original

Detta ämne är stängt för kommentarer

4 svar

Användarnivå 7

Hej @Susanne Johansson,

Din faktura för februari står för närvarande på 100 kr då din 10 kr tipsningrabatt är inte än aktuell för denna månad. Den blir aktuell först när den du tipsade har betalat sin egen faktura, och då kommer i tur då din 10 kr rabatt på din faktura.

Du kan kontrollera dina tipsningar i Mitt Vimla under fliken Tipsningar. Om en tipsning visas som Pågående betyder det att vi behandlar eller inväntar betalning från den du tipsande. Så fort deras faktura är betald kommer det ändra sig till Aktiv och då kommer rabatten att visas på din egen faktura.

Det är så att Vimla har problem med tipsrabatterna. Alla mina stod som att de betalat allt men ändå åkte jag på 20kr extra på feb fakturan. Vimla ni har problem med tipsrabatterna!!! Agera ASAP!

Användarnivå 7

Hej @Markus Georg Willhelm Graf,

Jag har svarat dig på en annan tråd och redigerat din faktura. 

Användarnivå 7

Hej @Susanne Johansson,

Jag har kikat en gång till på din tipsning för att dubbelkolla om det hade uppdaterats men det verkar inte ha gjort det så har jag manuellt lagt på din tipsrabatt på din faktura. Våra tekniker undersöker en möjlig bugg med tipsningar.