Fel på faktura?

  • 1 september 2015
  • 6 svar
  • 10 visningar

Hej!

Jag har två tipsningar som är aktiva och min månadsbetalning brukar ligga på 130kr/månad, men nu fick jag att vimla kommer dra 140kr trots att båda tipsningarna är aktiva? Hur kommer detta sig?


6 svar

Användarnivå 6
Emblem +5
@Nali vänta några dagar så blir det rätt.. Tyvärr står det alltid fel ca den 1-3e varje månad då betalningarna ej dragits.
Användarnivå 4
Emblem +1

Det låter mer som att @Nali syftar på den betalning som sker i detta nu/idag (tisdagen den 1 september)?

 

/Adnan

Användarnivå 5
Emblem +4

Hej @Nali! Vi kommer dra 130 kr för dig denna månad. På mitt vimla ser du nästa månads betalning då septemberdragningen är "klar". Nästa månads betalning kommer korrigeras till 130 kr när vi vet att den du tipsat är betalande medlem för den perioden.

 

Allting verkar vara i sin ordning men däremot uppstår det här missförståendet ofta så vi behöver förtydliga dels kommunikationen kring tipsningar och kanske också hur det funkar i våra system. Jag tycker också att nuvarande upplägg är lite invecklat :)

Användarnivå 6

Enklast är väl att lämna Kommande betalning-fältet tomt tills siffrorna är rätt, eller än bättre, med meddelandet "Under uppdatering" eller liknande?

Användarnivå 6
Emblem +5

Mest rimligt borde ändå vara att visa pågående betalning tills den är avklarad och betald tycker jag.

Användarnivå 4
Emblem +1

Håller med @Michael! Vänta 2-3 dagar innan ni visar nästa månads betalning så blir det inte förvirring. Folk som loggar in på Mitt Vimla på betalningsdagen är ändå troligtvis mest intresserade av uppgifterna om den pågående betalningen.

Svara